Opleiding logistiek

Opleiding

Logistieke opleidingen

Osseforth Opleidingen biedt verschillende logistieke opleidingen aan en beschikt over een eigen logistieke opleidingshal in Elsloo. In deze hal is de praktijk nagebootst en leert u op een veilige manier te werken met de heftruck en de reachtruck. Ook kunt u bij ons de EPT- en de hoogwerkeropleiding volgen. Onderstaande logistieke opleidingen zijn bij Osseforth Opleidingen te volgen:

 1. Heftruck opleiding

  De heftruck opleiding is mogelijk in een basiscursus (4 dagdelen) en een hercertificeringscursus (2 dagdelen). Bij de basiscursus bestaat de eerste dag uit theorie en de overige drie dagdelen met praktijk. Op dag 2 vindt er een theorie en praktijkexamen plaats. Voor degene die geen geldig certificaat bezitten, maar die wel vaak met een heftruck gewerkt hebben kunnen volstaan met een eendaagse opleiding. Dus veel ervaring met het werken met een heftruck is vereist! In deze dag cursus worden theorie en praktijk behandeld. Aan het eind van de dag vindt er een theorie en praktijkexamen plaats.
 2. Reachtruck opleiding

  De reachtruck opleiding is mogelijk in een Veiligheidscertificaat cursus (4 dagdelen) en een hercertificerings cursus (2 dagdelen). Tijdens de opleiding leert de cursist het instrueren en raakt bekend met de bediening van de reachtruck zodat de cursist deze mag besturen in het kader van de Arbo-wet. De opleiding rond je af met een theorie- en praktijkexamen. Het certificaat is 5 jaar geldig.
 3. EPT opleiding

  Deze halfdaagse cursus is gericht op het verhogen van de veiligheidskennis en verantwoordelijkheid voor elke werknemer die regelmatig met een elektrische pallet truck moet werken. Deze cursus is speciaal bedoeld voor werknemers die de elektrische pallet truck als hulpmiddel gebruiken bij hun dagelijkse werkzaamheden. De cursus wordt afgesloten met een praktische toets door de docent.
 4. Hoogwerkeropleiding

  Deze 1-daagse hoogwerker cursus is bedoeld voor medewerkers die gebruik maken van hoogwerkers of daarvan gebruik willen gaan maken. Zij die willen voldoen aan de eisen van de Arbo-wet en verzekeraars kunnen met de training “Veilig werken met de Hoogwerker” het hoogwerker certificaat behalen na succesvol afronden van een veiligheidsexamen.

Opleidingsbrochure

Meer over

Direct een cursus plannen?

Boek jouw logistieke opleiding

Beschikbaarheid

Waarom Osseforth?

Alles in 1
Een van de weinige aanbieders

In-company opleidingen
Logisiteke opleidingen zijn ook in-company mogelijk
Prijzen en boeken
8.9

Stel direct
een vraag

We reageren binnen 24uur