Lading zekeren

Direct plannen?

Data kiezen

Opleiding

Lading zekeren

Beperk schade en persoonlijk letsel en leer hoe u uw lading veilig transporteert! Schrijf u in voor de nascholingscursus Lading zekeren en voorkom ongelukken op de weg en incidenten bij de laad docken. Onze opleidingen zijn maatwerk; wij doen dan ook graag op maat een voorstel voor het opleiden van collega's/ werknemers.

Meer informatie aanvragen Direct inschrijven

 

Meer over
Meer informatie aanvragen over de cursus lading zekeren

De deelnemer leert de lading te stuwen en te zekeren in diverse type voertuigen conform de wettelijke voorschriften en geldende industrie normen. 

Chauffeurs en personen die in hun functie te maken krijgen en verantwoordelijk zijn voor het laden en lossen van voertuigen.

Deze cursus leert u om met behulp van de ter beschikking staande hulpmiddelen een veilig transport te kunnen uitvoeren in overeenstemming met de nationale en internationale regels. De cursus bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte. 

Kies voor een in-company cursus van Osseforth Opleidingen. U zorgt voor de locatie wij voor de rest! Vanaf 6 cursisten verzorgen we ook een zogeheten in-company training op uw locatie. Niet alleen betaalt u een veel lager tarief, maar we kunnen de inhoud van de cursus exact afstemmen op de behoefte van uw bedrijf. Indien uw organisatie geen geschikte training locatie biedt, kan deze bedrijfs specifieke training natuurlijk op onze locatie in Elsloo plaatsvinden.

De opleiding kan plaats vinden op de vestiging Elsloo, Maastricht of Heerlen.

In Company trainingen zijn ook mogelijk. Vraag hiervoor meer informatie aan! 

Online reserveren
8.9

Stel direct
een vraag

We reageren binnen 24uur