Bhv opleiding

Opleiding
Meer informatie aanvragen over de BHV cursus
Meer over

BHV opleidingen

BHV is gericht op het verlenen van eerste hulp bij ongevallen en calamiteiten, bestrijding van een beginnende brand, ontruimen, beperken van (neven)schade en het waarschuwen van de hulpverleningsdiensten. Bij Osseforth bieden wij hierin drie veiligheidscursussen aan:

BHV basiscursus

Deze eendaagse basiscursus bestaat uit een theorie en een praktijkgedeelte en is bedoeld voor iedereen die geen BHV certificaat of een verlopen certificaat heeft. Tijdens deze dag worden alle facetten rondom brand en ontruiming behandeld, maar staat ook in het teken van levensreddend handelen. 

BHV herhalingscursus

Is het alweer bijna een jaar geleden dat je een BHV cursus gevolgd hebt? Dan is het tijd voor altijd een leuke een leerzame BHV herhalingscursus. Deze cursus duurt 2 dagdelen van beide 4 uur. Eerste dagdeel staat het onderwerp EHBO centraal. Het tweede dagdeel komt alles aan bod van communicatie, ontruiming en brand. Na de cursus en een positief resultaat voor het examen krijg je opnieuw een BHV pas met een geldigheidsduur van 1 jaar. 

Voorwaarden

De opleiding wordt verzorgd op onze vestiging in Elsloo. De cursus is ook op locatie mogelijk bij een klant of bedrijf. De groepsgrootte is minimaal 10 en maximaal 15 cursisten. De cursus is ook mogelijk in het Duits of Engels. Ook is er een mogelijkheid tot het volgen van een online theoriecursus.

Meer informatie aanvragen

Direct een cursus plannen?

Cursus voor het behalen van de officieel erkende BHV draagpas

Beschikbaarheid

Stap voor stap

 1. Keuze drie veiligheidsopleidingen
  Kies voor een van de drie veiligheidsopleidingen passende bij jouw situatie. Basisopleiding BHV cursus, BHV herhalingscursus of EHBO cursus voor beroepschauffeurs.
 2. Klassikale en praktische training
  Klassikale en praktische training waarbij alle veiligheidsaspecten voor een BHV’er naar voren komen. Tweedaagse basisopleiding of eendaagse herhalingsopleiding.
 3. Examen
  Examen voor het behalen van de officieel erkende BHV draagpas.
Waarom Osseforth?

Zelf lessen plannen

BHV draagpas

Na afronding opleiding een officiele BHV draagpas

Zelf lessen plannen

Grootste rijschool van Limburg

Groot aanbod beroepsopleidingen

Examen

Examen BHV opleiding

Na afronding van de BHV cursus volgt een examen om jouw kennis te testen en het behalen van je officieel erkende BHV pas. Cursus kan afgelegd worden met een officieel NIBHV examen waar een extra toeslag op zit. Of een examen van Osseforth Opleidingen waar de BHV pas mee behaald kan worden. Deze pas heeft een geldigheidsduur van 1 jaar waarna er een herhalingscursus gevolgd dient te worden voor verlenging.

Tarieven
Bezig met laden...
Pakketten
BHV Basis
 • Dagcursus BHV
 • Inclusief lunch
 • Exclusief btw
Informatie aanvragen
€180,00
BHV Herhaling
 • Dagcursus BHV
 • Inclusief lunch
 • Exclusief btw
Informatie aanvragen
€169,00
Online reserveren
In de onderstaande cursusagenda kan een onderscheid gemaakt worden tussen particulier en zakelijk.
Als particulier betaalt u bij Osseforth geen btw. Wilt u een cursus boeken als zakelijke klant? Dan komt er wel btw bij.
8.9

Stel direct
een vraag

We reageren binnen 24uur