Tractorrijbewijs

Tractor
proefles
120 minuten

120,-

Proefles inplannen

Meer informatie aanvragen over het tractorrijbewijs
Opleiding

 

Rijlessen

Wil jij je trekkerrijbewijs halen? Dan start eerst met een vrijblijvende proefles van 90 minuten op de tractor met aanhanger. Aan het eind van deze les ontvang jij een advies over hoeveel lessen je nodig hebt. De praktijklessen starten vanaf Elsloo en zijn een perfecte uitvalsbasis voor de drie examenroutes rond Elsloo, Stein, Berg aan de Maas, Geleen, Beek, Spaubeek, Schinnen en Geulle.

Voorwaarden

Onze tractor opleidingen zijn te volgen vanaf locatie Elsloo. Vanaf 16 jaar mag je beginnen aan je tractor rijlessen en opgaan voor je theorie en praktijkexamen. Elke rijles duurt 60 minuten.

Meer informatie aanvragen Opleidingsbrochure

 

 

Meer over
Meer informatie aanvragen over het tractorrijbewijs

Stap voor stap

  1. Theorie en Proefles

   Leren kennen van de instructeur, rijschool en jouw rijtalenten. 

  2. Theorie examen

   Leren van de verkeersregels en inzichten en inzichten van het T rijbewijs.

  3. Praktijkopleiding

   Leren rijden met trekker op de openbare weg.

  4. Praktijkexamen

   CBR praktijkexamen als ultieme test voor het behalen van je tractorrijbewijs.

Direct een les of proefles inplannen?

Een eerste kennismaking met de tractor.

Beschikbaarheid

Waarom Osseforth?

Zelf lessen plannen

Uniek in Limburg

Een van de weinige aanbieders in Limburg.

Zelf lessen plannen

Proefles

Vrijblijvende proefles van 120 minuten.

Zelf lessen plannen

Subsidie mogelijkheden

Profiteer van gespecialiseerd kantoorpersoneel die alles weten van de subsidies waar je recht op hebt.

Theorie

Theorie tractorrijbewijs

De opleiding voor het tractor rijbewijs bestaat uit een theorie en een praktijkgedeelte. Begin zo snel mogelijk aan je theorie om vertraging van je opleiding te voorkomen. En een goed begin is het halve werk. Theorieboeken kun je bij onze eigen webshop bestellen bij Alletheorieboeken.nl.

Meer informatie aanvragen

 

Ledenvoordeel LTO

Via deze link ontvangen LTO cursisten de VTO online theorie-opleiding voor het T-rijbewijs. LTO/BOVAG biedt dit haar cursisten gratis aan bij afname van de volledige rijopleiding. Speciaal hiervoor heeft VTO een internetkaart ontwikkeld, voorzien van een inlogcode. Daarmee krijgt de cursist 3 maanden toegang tot de opleiding, inclusief 7 uur online examentraining. De e-learning is voorzien van animaties en video’s, waarmee het leren zowel aantrekkelijker als effectiever wordt. Hiermee is de kandidaat optimaal voorbereid op het CBR/CCV theorie-examen voor rijbewijs T.

LTO, BOVAG en VTO vinden elkaar voor een unieke formule bij het verzorgen van rijopleidingen in de agrarische sector. Een doelgerichte formule voor veilig landbouwverkeer, waarin landbouwtrekkers en mobiele machines steeds groter en zwaarder zijn geworden. Kwaliteit en veiligheid staan hierbij op de eerste plaats.

 Samen sterk voor efficiënt opleiden
De rol van LTO is duidelijk: het behartigen van economische en maatschappelijke belangen voor meer dan 35000 agrarische ondernemers. De BOVAG sluit hierop aan met deskundig mobiliteitsadvies en kwaliteitsgarantie. VTO tenslotte, is de specialist in lesmethoden voor het verkeer, vervoer en logistiek.

Drie partijen die hun krachten bundelen in de vorm van rijopleidingen binnen het LTO-loyaliteitsprogramma. LTO-leden kunnen hiermee hun voordeel doen met de grootste kwaliteitszekerheid!

Tractor theorieboek online bestellen?


Kies het studiematieraal dat het beste bij je past om de tractor theorie te leren en te oefenen: boeken, usb-stick of online leren en online oefenen. Je betaalt geen verzendkosten! Vandaag besteld, morgen in de brievenbus.

Bezig met laden...
Theorieboek + praktijkboek + 7 uur online examentraining Trekker
Theorieboek + praktijkboek + 7 uur online examentraining Trekker
€77.95
Examen

Examen tractorrijbewijs

Je tractor rijopleiding bestaat uit twee examens, het theorie examen en het praktijkexamen. Vanaf 15,5 jaar mag je opgaan voor je theorie examen waar je in 50 meerkeuzevragen laat zien dat je de verkeersregels en inzichten kent voor het tractor rijbewijs. Na het praktijklessen komt de ultieme test en wordt je bij het CBR getest voor je praktijkexamen.

Meer informatie aanvragen

Lesvoertuig

Voertuiginformatie

Bij Osseforth rij je tijdens je tractoropleiding in een volautomaat New Holland combinatie. Het perfecte voertuig voor het behalen van jouw tractor rijbewijs.

Osseforth tractorrijlesvoertuig volautomaat New Holland combinatie

Tarieven
Bezig met laden...
Pakketten
Pakket A
 • 6 rijlessen
 • Inclusief examen
 • Exclusief btw
Informatie aanvragen
€964,00
Pakket B
 • 12 rijlessen
 • Inclusief examen
 • Exclusief btw
Informatie aanvragen
€1.498,00
Pakket C
 • 16 rijlessen
 • Inclusief examen
 • Exclusief btw
Informatie aanvragen
€1.854,00
Online reserveren
8.9

Stel direct
een vraag

We reageren binnen 24uur