Middenkader opleidingen

Opleiding
Meer informatie aanvragen over de middenkader opleidingen
Meer over

Middenkader opleidingen

Met de Middenkader Opleidingen van Osseforth Opleidingen helpt u bij het ontwikkelen van middenkader en management binnen een organisatie. Dit is erop gericht om werknemers continu zich te laten ontwikkelen waardoor talenten ontdekt kunnen worden. Zo blijven medewerkers up to date in hun vakgebied en wordt er een lerende werkomgeving gecreëerd waarin met plezier vooruitgang wordt geboekt. Ons aanbod bestaat uit sectorspecifieke beroepsopleidingen, (maatwerk)trainingen en assessments voor uw middenkader en management personeel.

Meer informatie aanvragen

Planner Wegtransport

De opleiding Planner Wegtransport is beschikbaar in een basis variant en een gevorderde variant. De 8 dagen durende opleiding Planner Wegtransport basis richt zich zowel op zij-instromers als op deelnemers vanuit de branche (chauffeurs, warehousemedewerkers) en leidt op tot (assistent of junior) planner bij een transportbedrijf, verlader of expediteur. Deze NLQF niveau 3 gecertificeerde opleiding is ook uitermate geschikt voor scholieren en studenten die na hun opleiding als planner aan de slag willen. De gevorderde opleiding is een 14 dagen durende opleiding Planner Wegtransport gevorderd richt zich op deelnemers vanuit de branche, o.a. (assistent of junior) planners die zich willen ontwikkelen tot (senior) planner bij een transportbedrijf, verlader of expediteur. Deze NLQF niveau 4 gecertificeerde opleiding helpt de planner om de volgende stappen te zetten in zijn vak.

Opleidingskosten basis: €3.015,- (exclusief btw en examenkosten van €950,-Opleidingskosten gevorderd: €4.515,- (exclusief btw en examenkosten van €950,-)

NIWO klassikale opleiding

Met behulp van de NIWO ondernemersopleiding kunt u aan de slag als ondernemer in het beroepsgoederenvervoer over de weg, zowel nationaal als internationaal.

Opleidingskosten: €2.160,- excl. btw

Praktijkopleider

De training ‘Praktijkopleider Transport’ leert u hoe u medewerkers kunt motiveren en stimuleren. Zo werkt u samen aan een professionele organisatie. Deze cursus is ideaal voor personen werkzaam in de Transport & Logistiek, die direct verantwoordelijk zijn of worden voor de begeleiding van leerlingen, nieuwe medewerkers of stagiaires.

Opleidingskosten: €438,- excl. btw

Mentorchauffeur

De mentorchauffeur levert een positieve bijdrage in het verlagen van het aantal schades en brandstofbesparing. Door uitbreiding van met name softskills kunnen doelstellingen nog beter worden bereikt. Na het volgen van dit 5-daagse trainingsprogramma beschikt de mentorchauffeur over meer vaardigheden om nieuwe chauffeurs te laten instromen en ervaren chauffeurs zelf te trainen.

Opleidingskosten: €1.999,- excl. btw

Praktijktrainer (PTN)

De Praktijk Trainer Nascholing (PTN-er) is een mentorchauffeur die binnen uw organisatie de praktijktraining voor Code 95 mag verzorgen. Dat is voor veel chauffeurs een mooie kans om kennis en ervaring te delen met hun collega’s.

Opleidingskosten: €359,- excl. Btw

Online reserveren

Alle middenkader opleidingen bij Osseforth Opleidingen worden in samenwerking met een andere opleider aangeboden. Bij interesse of het aanvragen voor een van deze opleidingen dan horen wij dit graag en helpen onze ervaren planners je verder met het inplannen van jouw opleiding.

Informatie of opleiding aanvragen

8.9

Stel direct
een vraag

We reageren binnen 24uur