Reviews

Klanten beoordelen ons

10
Anil

Ik heb de lessen prettig ervaren en de instructeurs weten wat ze doen!

25-03-2023,

9
René hönders

Zeer indrukwekkend gezellig en leerzaam

22-03-2023,

8
Ward

heb het als een positief iets gezien

22-03-2023,

10
Robin

super ervaring gehad door instructeur Alfred Gruisen .super uitleg goede instructies en heeft er voor gezorg dat ik heb kunnen slagen .

20-03-2023,

10
Mike

Prima voorbereiding op examen, ik ben zeer tevreden Theo

20-03-2023,

10
Jos

Complimenten voor de instructeurs (met name Alfred Gruisen). Zijn enthousiasme/passie was iedere rijles duidelijk merkbaar en heeft ervoor gezorgd dat ik vandaag geslaagd ben voor mijn motor examen. Bedankt!

20-03-2023,

9
Nicole

Super fijne lessen gehad . Top instructeurs bij het leren motor rijden . Geven je zelfvertrouwen en veel tips die je in de praktijk kunt toepassen.

18-03-2023,

10
Sven

Ondanks sommige punten waar ik veel moeite mee had toch met behulp van fantastische instructeurs in 1 keer voor al mijn C-rijbewijs examens geslaagd. Ik had een super leuke tijd!

07-03-2023,

9
Sibren Groen

Ik heb 2.5 jaar gelest bij Osseforth, wegens voornamelijk corona en ziekte van mijn eerste instructrice Wendy. Zeker het laatste jaar waar ik met Leon heb gelest was op vele manieren moeizaam. Ik was 2 keer gezakt en vond het uiteindelijk wat te lang gaan duren. Maar Leon was absoluut een top instructeur gedurende dit alles. Hij legde dingen duidelijk uit en had een attentie voor detail als het aankwam op punten waar ik de mist in ging. Door hem gaf ik de moed na iedere zakking niet op en bleven we aan mijn rijvaardigheid sleutelen tot ik nu toch met een rijbewijs ben geëindigd!

04-03-2023,

8
Ismail Can

Me rijinstructeur was Clements en k weet zeker dat het niet beter had gekund!

04-03-2023,

10
Rick

Recent heb ik mijn motoropleiding afgerond bij Osseforth in Elsloo. De AVB lessen heb ik gevolgd bij Luc en mijn vervolglessen voor de AVD bij Joep. Luc was altijd wel in voor een grapje, maar wist op de juiste momenten serieus te zijn, je goede instructies te geven en je hierin te begeleiden. Joep straalde rust uit, iets wat je in het verkeer ook wel nodig hebt en liet je goed meedenken in bepaalde situaties. Ondanks dat je met een tweede persoon op de weg rijdt had hij alles in de gaten en coacht die op de juiste momenten! Ben door beide instructeurs erg goed geïnstrueerd en na mijn idee ook voldoende ervaring opgedaan om vervolgens examen te doen. Door de tussentijdse beoordelingen en nabesprekingen na de lessen maken ze hier ook een juiste inschatting van. Het echte motorrijden kan nu beginnen!

22-02-2023,

10
Bram

Na de eerste les direct enthousiast over het motorrijden. Daarna stap voor stap alles goed uitgelegd gekregen en waar nodig extra aandacht na het AVB de weg op en uiteindelijk het rijbewijs! Dank voor de leuke ervaring en begeleiding: Joep, Viona, Marc, Liv en Luc!

18-02-2023,

9
Fenneke

Ze leggen je goed uit wat je moet doen, alles is goed gecommuniceerd. In 1 keer praktijk gehaald dankzij de goede lessen. Ze nemen per persoon de tijd voor je.

18-02-2023,

10
Tim

Op het terrein les gehad van Luc Theelen. Prettige manier van lesgeven en straalt veel rust uit naar de leerling. Op de weg les gehad van Joep Peters. Veel kennis en let op veel details tijdens het rijden. Het is prettig dat tijdens de les een tussenstop gemaakt wordt voor een korte tussenevaluatie. Omdat je niet terug kan praten tijdens het rijden is het juist fijn dat je tussentijds vragen kunt stellen. Bij het voorrijuurtje en het examen was Marc Tholen erbij. Tijdens het voorrijden geeft hij een prettige uitgebreide toelichting op de extra aanwijzingen die hij geeft. Uiteindelijk een fijne ervaring gehad met veel rijplezier.

18-02-2023,

9
Maychel

Top instructeurs bij de motor opleiding van Osseforth Stein. Deze instructeurs weten hoe je het uitgelegd krijgt, ze zijn in staat om het zo te brengen dat het altijd duidelijk is. Mijn lessen op de weg waren alleen maar van Joep en Marc, en het is duidelijk dat deze mannen hun val verstaan! Zien alles, coachen je waar je nodig en laten je je ding doen de rest van de tijd. Administratief ook top geregeld! Liv heeft een planning opgesteld die paste in mijn beperkte agenda zodat ik alsnog binnen een korte tijd mijn motor rijbewijs kon halen!

15-02-2023,

10
Davy Ekkerink

Fijne rijschool top instructies en instructeur. zeer zeker een aanrader betreft rijschool in div rijbewijs categorieen.

15-02-2023,

10
Adelhart Dix

Mijn ervaring met Osseforth was fantastisch, ik heb veel geleerd en mijn C rijbewijs behaald. Waar ik ook heel tevreden mee was, was de rij-instructeur streng maar toch oprecht en gezellig

14-02-2023,

8
Marcel

Planning slecht. Mail opstappunt Elsloo examinator en instructeurs wachten in Maastricht.

12-02-2023,

9
Barry Nansink

Mijn ervaring is goed! Communicatie is echt een aandachtpunt helaas, dat vond ik echt slecht. Verder kost het wat meer als de meeste rijscholen maar wel hele prettige ervaring met de instructeurs enz. Veel voordelen en daardoor ook alles in 1 keer gehaald. Allemaal bedankt en vooral Alfred! Ik raad Osseforth absoluut aan!!

11-02-2023,

9
ro Meulen van der

tijdens het lessen (rijden) soms te veel info in een keer in je oor. maakte mij onzeker. Complimenten aan Remco die een paar keer lessen om heeft moeten zetten op het laatste moment.

09-02-2023,

10
Jordy

Hele leuke lessen gehad met Alfred Gruisen. Een top kerel om les van te krijgen en vol met passie toe werken naar het halen van het rijbewijs. Je merkt tijdens de lessen constant dat je gecoacht wordt, dat hij alles ziet wat je doet en je hier goede feedback op geeft. Een directe manier van leren maar wel op een goede plezierige manier. Qua prijs wel wat duurder dan anderen maar je merkt dan ook direct het verschil. Ik heb hiervoor bij een andere rijschool les gehad en dat was in vergelijk met Osseforth een ruime onvoldoende. Les planning en dergelijke is goed geregeld en voor mijn gevoel flexibel. Ik kan deze rijschool dan ook iedereen aanraden!

06-02-2023,

10
Xiomara

Op 30-01-2023 heb ik een ontzettend leerzame dag gehad! (Voucher motorrijden in een das) René is een zeer goede instructeur en heeft me goed op weg geholpen. Al met al was het een superleuke ervaring!

04-02-2023,

10
Illeana Hendriks

super rijschool! De rij-instructeurs zijn super goed in het lesgeven en nemen je op een leuke, fijne manier mee door je lessen en examens. Het is een fijne, veilige leeromgeving waar je elke les met plezier naar toe gaat. Een grote aanrader dus!! De instructeurs Joep, Marc, Luc en Viona van Osseforth Elsloo erg bedankt voor dit super avontuur. In 1x geslaagd voor het motorrijbewijs. Vanaf nu kan ik zelf veel veilige kilometers gaan maken.We zien ons snel weer op het terrein voor bij te kletsen!!

01-02-2023,

10
Yannis Petridis

Ik heb het afgelopen jaar rijles gehad. Er waren een paar complicaties ivm NAH, hier hebben ze mij heel goed in begeleden en geholpen. Hierdoor ben ik door de rijtest gekomen en vandaag in een keer geslaagd voor het examen ondanks de moeilijkheden. Roger heeft me goed begeleden en zijn collega's Rene en Peter hebben goed ingevallen tijdens ziekte van Roger. De vrachtwagen waar ik les in had was een mooie en goed onderhouden Scania. Hartelijk bedankt team Osseforth voor de ondersteuning en begeleiding in het afgelopen jaar, en tot snel weer wanneer ik op ga voor het rijbewijs CE.

31-01-2023,

9
Job

Dankzij de goede en uitgebreide lessen van mijn instructeur ging ik met voldoende kennis en zelfvertrouwen het examen in. Met een positief resultaat!

31-01-2023,

10
Karlen

Ik was altijd een beetje bang om door regen en sneeuw te rijden, daarom heb ik met opzet in deze periode de lessen genomen. De instructeurs stellen je goed gerust en blijven je constant feedback geven, waardoor jij je niet onprettig voelt. Het was een super leuke ervaring

28-01-2023,

9
Ali

Het is een hele leuke rijschool, duidelijk uitleg veel van geleerd.

23-01-2023,

10
Hans

Dankzij de lessen van een goede instructeur geslaagd voor C1!

23-01-2023,

7
Antoine

Via de site aangemeld en het hele proces is zonder problemen verlopen, prima service.

15-01-2023,

10
Michael

Het was een zeer aangename, ontspannen manier van leren. De planning was goed georganiseerd en men wist op de juiste manier in te springen met een oplossen waar dat nodig was. Zowel de behendigheid als weg lessen waren leerzaam in een ontspannen manier. Ik heb geen enkele keer het gevoel gehad dat ik tijd was aant verdoen met gewoon wat oefeningen herhalen of weer een blokje om. Petje af voor de instructeurs die hun ervaring en tips met plezier delen!!!!

14-01-2023,

8
Colleen

-

14-01-2023,

10
Constantin

Mijn ervaring met de instructeurs van Osseforth was enorm positief. De Motor Experience dag en de ervaring daaromheen heeft me over de streep getrokken om te starten met mijn motorrijbewijs. De opvolgende lessen waren echt super om te doen. De instructeurs namen de tijd, gaven goede en bruikbare feedback. Door de persoonlijke aanpak nam de leercurve snel toe. Daardoor was ik goed klaar voor AVB en AVD examens en beide examens eerste keer geslaagd! Absolute aanrader en ik kom nog eens graag bij jullie op bezoek met mijn motor. See you on the road!

14-01-2023,

10
Rob Gelissen

Afgelopen woensdag ben ik bij jullie ( Osseforth) geweest voor mijn BE rijbewijs. De enige x dat ik met een aanhanger achter de auto gereden had was op de proefles en aangezien dit alles door mijn werk geregeld was voelde ik toch wel wat druk op mijn schouders. Maar ik heb het gehaald en ben echt super goed begleid door Arno de instructeur. Hij heeft alles heel goed uitgelegd en daar ook echt de tijd voor genomen.

14-01-2023,

10
Renko

Hele leuke en aardige rij instructeurs gehad. AVB lessen gehad van Luc (geweldige vent), heel betrokken en oprecht in jouw leer proces. Daarna heb ik de luxe gehad dat ik alle AVD instructeurs heb gehad. Allemaal toppers Luc, Viona, Joep en last but not least Marc bedankt voor de geweldige ervaring, tip & tricks en uiteraard jullie geduld. Ook Liv bedankt voor al het puzzelwerk en de goede service ;)

05-01-2023,

10
Clim

Ik heb het rijbewijs voor aanhanger in 1 dag gehaald bij Osseforth. Dit door instructeur Ton. Dit is een zeer ervaren man die goed kan uitleggen. Het lijkt een lange dag te zijn, maar die is zo voorbij!

02-01-2023,

8
Robin

Arno is een goede instructeur die mij goed voorbereid heeft op het BE examen.

31-12-2022,

10
Rick

Complimenten aan de theorie docenten en aan de rijles instructeurs Roger en René. Osseforth Opleidingen is een professionele organisatie maar er is ook ruimte voor persoonlijk contact. De instructies zijn duidelijk en de aanpak ervoer ik als prettig. Ik beveel Osseforth Opleidingen van harte aan.

20-12-2022,

10
Carinda

Compleet groen stapte ik op de motor tijdens de opstapdag. Ik wil al bijna m'n hele leven een motor rijden, maar het kwam er maar steeds niet van. Nu mijn rijbewijs bijna verliep, vond ik het een mooie tijd om hier eens verandering in te brengen. Tijdens de opstapdag werd duidelijk dat dit wel echt heel erg leuk was. De lessen werden ingepland en ik kon beginnen. Ik kreeg les op het terrein van Luc. Duidelijke uitleg met een goede dosis humor. Na een paar lessen werd duidelijk dat het beter ging dan verwacht en heeft hij m'n examen een week naar voren gehaald. Op dinsdag les en er werd naderhand "even" geregeld dat ik op donderdag wel mee kon doen. De weg ging ik op met Joep en Marc. Beide hele gezellige, vriendelijke mensen, de ene een iets grotere kletskous dan de ander ;) Super spannend de eerste keer de weg op! Je moet plotseling op alles om je heen letten plus ook nog onthouden om je motor te besturen. Gelukkig was de begeleiding goed en werd er stap voor stap uitgelegd waar je op moet letten. Er wordt duidelijk gecommuniceerd tijdens de les door het oortje/radio en halverwege de les heb je even een pauze om de rit te bespreken en vragen te stellen. En om, in mijn geval, even met je benen te stampen zodat er weer gevoel in komt (vrieskou). Tip aan alle winter rijders: zet die hand verwarming aan! Nog betere tip: wacht tot het minder koud is =P Elke instructeur die ik heb gehad heeft het beste met je voor, maar zegt ook heel eerlijk hoe het gaat en wat er goed/mis gaat. Laat je de motor vallen, gaan ze je niet uitlachen, maar krijg je te horen dat het iedereen kan en waarschijnlijk ooit zal gebeuren. Dankzij de flexibele planning van de mensen op kantoor en de deskundige begeleiding van de instructeurs heb ik in ongeveer een maand mijn rijbewijs gehaald. Bedankt allemaal en als ik m'n motor heb gekocht kom ik die nog een keer showen.

14-12-2022,

10
Boudewijn

Na een slechte ervaring bij een andere motorrijschool koos ik ervoor om mijn rijbewijs bij Osseforth te halen. Dit bleek een zeer goede keuze te zijn geweest. De AVB-lessen kreeg ik van Luc. Op het eigen terrein van Osseforth leerde hij mij op zeer fijne manier alle AVB-oefeningen. Luc legde de oefeningen dusdanig goed uit, dat het eigenlijk niet fout kon gaan. Na de les gingen wij samen de les evalueren en keken wij wat er goed en minder goed ging. Zo wist Luc waar hij de volgende les de focus moest leggen. De AVD-lessen kreeg ik van zowel Marc als Joep. Zij leerden mij hoe ik goed kon functioneren in het verkeer. Dit deden zij op een zeer relaxte en leerzame manier. Een betere instructeur dan deze twee kan ik mij dan ook absoluut niet voorstellen. Over het algemeen hangt er een zeer fijne en relaxte sfeer bij Osseforth, iedereen is zeer aardig en je voelt je gelijk welkom. Alles was zeer goed geregeld en er valt eigenlijk helemaal niks op of aan te merken. Team Osseforth, met in het bijzonder Luc, Marc en Joep, hartstikke bedankt voor de zeer leuke en leerzame lessen!

14-12-2022,

9
Dennis

Hele duidelijke lessen, goeie opbouw. leuke instructeurs. Kon heel snel beginnen en lessen waren makkelijk te plannen

03-12-2022,

10
Nico

Alles goed alfred zeer leuke instructeur

28-11-2022,

10
Ralf

Goede uitleg instructeur Les programma sluit fijn aan bij examen.

28-11-2022,

9
André Langemeijer

Prima organisatie als je in 1 dag je BE wilt halen. Complimenten aan Iris en Arno.

26-11-2022,

10
Peter

Binnen 2 maanden mijn gehele motorrijbewijs A behaald. Duidelijke instructies en eerlijke feedback mogen ontvangen. De lessen waren verdeeld over alle motorinstructeurs, ze van weten waar ze het over hebben en zijn plezierig om mee samen te werken. Bedankt voor de begeleiding in deze.

26-11-2022,

10
Arnold

Ben geslaagt binnen een maand voor mijn C1 rijbewijs.(praktijk) Hierbij ben ik zeer goed opgeleid door Rob en Jos. Het rijlessen gaat serieus maar ook met een lach. De administratie door de dames was snel en goed geregeld. Osseforth is echte aanrader voor iedereen die C1 of C rijbewijs wil gaan behalen.

24-11-2022,

10
Esmee

Super fijn Ben in een keer geslaagd met 31 rijlessen ook omdat het zo duidelijk en op een leuke manier uitgelegd word waardoor je het goed onthoud.

24-11-2022,

10
Paul Creusen

Ik heb Osseforth opleidingen leren kennen als een zeer betrokken, kundige en zeer professionele rijschool voor het volgen en behalen van mijn motorrijbewijs Vanaf dag één duidelijke en transparante communicatie van zowel de administratieve afhandeling als tijdens de lesuren. Alle lessen worden zeer zorgvuldig gegeven en achteraf uitvoerig besproken zodat men zelf een goed beeld krijgt van de verbeterpunten. De instructeurs zijn heel kundig en geven gevraagd en ongevraagd advies en begeleiden je stap voor stap naar een mooi resultaat. Mijn ervaring is dan ook in een woord uit te drukken in "geweldig" Een voorbeeld voor velen en ik kan alleen maar zeggen "hartelijk bedankt" voor de fijne lesuren en het in één keer behalen van mijn motorrijbewijs. Langs deze weg mijn complimenten aan de instructeurs Luc,Joep en Marc. Heren, jullie zijn bedankt!

23-11-2022,

10
Ernst

Goeie leraar gehad heel fijn in 2 dagen je be rijrebewijs te kunnen halen.

21-11-2022,

8
Tamara

Fijne rijlessen, leert je rustig aan te doen

16-11-2022,

10
Ronnie

Open en heldere uitleg van instructeurs die weten waar ze over praten. Nemen alle tijd voor je en lessen worden aangepast op je niveau.

16-11-2022,

  1  /  54