Reviews

Klanten beoordelen ons

9
Mick Wolvekamp

Mijn instructeur Leon heeft super met mij meegedacht over hoe ik mijn rij opleiding zo goed mogelijk kon combineren met mijn topsport loopbaan. Ik heb zelfs na mijn verhuizing naar Oosterbeek (Gelderland) nog prima mijn rijbewijs kunnen halen in Sittard. Precies binnen het aantal lessen gehaald, dat tijdens de proefles werd ingeschat.

27-09-2023,

10
Bo

Ik ben elke les aangemoedigd in mijn vaardigheden en geholpen waar dat nodig was. Ook is elke les veilig en prettig in omvang verlopen.

21-09-2023,

10
Gijs

Goede communicatie en flexibiliteit, fijn persoon

15-09-2023,

10
Dave Hamers

Lessen gehad van de 2 vakbekwaamste instructeurs van Heerlen, Jos Stijfs en Rob Hinzen. De betrokkenheid en deskundigheid van deze heren om je zo goed mogelijk en bekwaam op te leiden is om respect voor te hebben. Eerlijk, soms ook streng, maar ook met een slagje humor hebben ze mij klaargestoomd voor mijn C rijbewijs. Ik kan u deze rijschool ten zeerste aanbevelen en met name locatie Heerlen. Nu door voor het behalen van het CE rijbewijs maar dat zal aan de instructeurs niet liggen! Kortom, niet meer twijfelen , bij deze rijschool moet u zijn!

14-09-2023,

10
Renee

Voor mijn motorrijbewijs bij Rene en Miro les gehad. Beide heren zeer bekwaam, geven goede instructies en maken lessen niet alleen leerzaam maar ook echt fun.

12-09-2023,

10
David

Heb zeer genoten tijdens al mijn lessen en heel erg veel mogen leren. Ik heb verschillende instructeurs gehad en ze zijn allemaal heel ervaren en hebben super veel kennis. Deze rijschool is dan ook een dikke aanrader na mijn mening.

05-09-2023,

9
Jordy

Fijne rijschool die meedenkt .

27-08-2023,

10
Dennis

Met gezonde spanning bij ton de e achter b gestart Goeie tips tricks en les stof van hem gehad heel kundige man!

21-08-2023,

10
Raoul

Goede duidelijke lessen. Camera van de auto mocht iets duidelijker wat het aankoppelen veel makkelijker maakt

19-08-2023,

10
Maarten

Verdeeld over twee dagen les gehad voor het E-rijbewijs. Begeleiding was heel prettig en ontspannen en Arno wist nog een aantal handige tips te geven die goed van pas kwamen tijdens het examen. Bedankt Ton, Arno en examinator Ron!

17-08-2023,

10
Sarah

Oorspronkelijk ben ik bij een andere rijschool begonnen maar voor praktische redenen overgestapt naar Osseforth. Pas toen merkte ik hoe het hoort te zijn; communicatie is erg professioneel, medewerkers zijn vriendelijk, ze bieden top begeleiding aan in een relaxed sfeer en ze werken graag met je (agenda) mee om lesjes in te plannen. Ik ben heel erg blij met Ruud als instructeur. Vandaag geslaagd! Dank je wel Ruud en Osseforth!

03-08-2023,

10
Fred Van Dieten

Super ervaring fijne instructeurs die weten hoe het werkt. Ook de planning word ook opmaat gemaakt. Super fijn les gehad

31-07-2023,

10
Manuela Queis-Hoomoedt

In één woord GEWELDIG. Heb mijn motorrijbewijs gehaald, begonnen in 10-2022 (operatie en ongeluk tussendoor gehad) en afgereden in 19-07-223. Zoveel geduld proffesionele hulp en ook extra lessen om het te halen (lag aan mij). Maar met veel plezier elke keer naar de les gegaan. Luc, Joep , Viona en Marc heel erg bedankt voor jullie geduld, donderpreken en vooral fijne lessen en uitleg.

26-07-2023,

8
Arthur

Heel prettig behandeld bij informatie aanvraag en vervolgens goede begeleiding over welke soorten cursussen er zijn. Daarna proefles geboekt en cursusduur benodigd besproken. Op afgesproken datum rijles gehad en aansluitend afgereden met goed gevolg!!!!

22-07-2023,

10
Ankie

Na een opstapdag besloten om bij Osseforth Opleidingen voor mijn motorrijbewijs te gaan, dit is ontzettend goed bevallen! Ontzettend veel geleerd, de examens gehaald en klaar om vol vertrouwen de weg op te gaan.

22-07-2023,

10
Roger

in een morgen en deel van de middag mijn E (aanhanger) rijbewijs gehaald. instructeur Ton vd Worp was zeer kundig en gaf duidelijke uitleg. de "zwakke" punten heeft hij meermaals met me geoefend. de lestijd werd volledig en effectief benut!

13-07-2023,

10
Martijn

Zeer kundige en vriendelijke instructeur. Ook flexibel omgaan met omstandigheden. Uitgebreide praktische uitleg, neemt de tijd voor bijzondere verrichtingen en geeft feedback op een prettige manier. Top voorbereiding voor examen. Volle 5 sterren.

08-07-2023,

10
Milan

Voor zowel AVB als AVD in één keer geslaagd, dankzij de uitstekende en humoristische instructies van Alfred Gruisen (ook bekend van rijschool Live2Drive) Voor mijn AVD heb ik nog 2 lessen gehad van René van de Weijer, die mij ook prima heeft begeleid voor de laatste loodjes. Al met al een zeer geslaagde ervaring bij Osseforth gehad.

06-07-2023,

9
Geert

De opzet en uitvoering was gewoon heel goed met een vriendelijke en kundige instructeur en goed materiaal.

02-07-2023,

10
Bram

Hele fijne begeleiding en prettige lessen gehad bij Leon.

29-06-2023,

10
Lorenzo Vigliaroni

Hele leuke en gezellige lessen gehad, prima instructeur gehad en alles in een keer gehaald

29-06-2023,

8
Thomas

Ik heb een erg goeie ervaring gehad met veel plezier in de auto gezeten en blij dat ik nu door hun me rijbewijs heb.

15-06-2023,

9
Hanna

Goede communicatie en erg flexibel.

12-06-2023,

9
Jason

Van de 1e rijles tot het rij-examen heb ik ervan genoten om achter het stuur te zitten. Het plannen van de lessen ging vrij flexibel en de lessen waren altijd leerzaam en vooral in een vertrouwde, leuke sfeer. Mede door het vertrouwen van de rijinstructeur in mij ging ik vol zelfvertrouwen het rij-examen in en heb deze ook gehaald!

04-06-2023,

10
Monique van Lierop

Goede begeleiding en uitleg, leuke mensen. Zou het zo weer doen daar!!

03-06-2023,

10
Jordy

Mijn A (motorrijbewijs behaald door de super kennis van de instructeurs Rene, Miro en Alfred. Je ziet dat deze heren uit passie lesgeven, deze ervaren motorrijders weten hun kennis perfect over te brengen op hun leerlingen. Enorm fijn! Ik heb een mooi, van de vele voorbeelden: Rene had een vrije dag, omdat er geen instructeur beschikbaar was om mijn examen te begeleiden, is hij op zijn vrije dag speciaal voor mij komen werken om samen het examen te doen. Dat waardeer ik enorm en laat zien hoeveel passie hij voor zijn beroep heeft, terwijl dit eigenlijk maar hobby matig werk is voor hem! Ook wil ik de dames van de planning bedanken op locatie Heerlen, ze zijn heel flexibel en denken goed met je mee! Ik zou iedereen Osseforth aanraden, de prijs is wat aan de hoge kant, maar je krijgt er wel kwaliteit voor terug! Ook kun je zeer snel je rijbewijs behalen, ten opzichte van andere rijscholen, Osseforth heeft namelijk zelf een terrein tot hun beschikking en flink wat examens ingekocht bij het CBR, waardoor je een vrij korte wachttijd heb. Nogmaals aan team Osseforth Heerlen, bedankt voor de fijne ervaring!

01-06-2023,

10
Roger

Mijn auto rijbewijs heb ik ook in 1x gehaald bij osseforth en dit voorjaar besloten toch eens de motorXperience dag te doen, zo krijg je echt een beter beeld van het motorrijden. Luc gaf deze middag op eens serieuze en erg leuke manier, je leert zelfs al bijzondere verrichtingen. Na deze middag meteen ingeschreven voor de rijopleiding! 27-3 de Xperience dag en 24-5 geslaagd voor mijn praktijk A! De planning gaat snel en soepel, de communicatie en hulp door de instructeurs is professioneel maar wel erg leuk! Het eigen oefenterrein is écht top! Een veilig gevoel, volledige tijd aan les en je doet er ook je AVB examen, vertrouwd dus. Iedereen van Osseforth bedankt voor het avontuur! Speciale dank aan Luc en Joep!

31-05-2023,

10
Rard

Goede instructeurs (ik had er meerdere en dat vond ik wel fijn) Goede faciliteiten Goede motoren (nieuw) Goede administratie Kortom top

24-05-2023,

10
Kelly Colberts

Ik heb heel fijne motorlessen gehad. De planning van de lessen (door Liv) verloopt heel soepel. En de instructeurs zijn top! Ze weten duidelijk waar ze mee bezig zijn, voel dat de instructeurs plezier hebben in hun werk en moeite doen zich te verplaatsen in mij als leerling, in wat ik nodig heb. Ik had erg moeite met de voertuigbeheersing, ik had geen ervaring met scooter/motor of dergelijke, maar Viona heeft echt veel energie in me gestopt en wist me precies de juiste instructies te geven waardoor ik het goed onder de knie kreeg. Overigens ideaal dat het AVB gedeelte op eigen terrein is. Van Joep en Mark heb ik les gehad op de weg, ook heel goed, beide op hun eigen manier maar juist die afwisseling is leerzaam. Er is ruimte voor een dolletje wat te sfeer gezellig houdt, maar tegelijk zijn de lessen effectief en kundig. Belangrijkst dat ik nu vol zelfvertrouwen, veilig en met veel plezier de weg op kan.

10-05-2023,

9
Mathijs

Na een prettige intake les in Venlo, een dagopleiding met examen afgenomen. In overleg deze in Elsloo afgenomen want hier was als eerste plaats. Door het afzeggen van een andere leerling kreeg ik twee instructeurs voor de prijs van één. Zeer prettige en gezellige dag gehad met Arno en Ton. De dag succesvol kunnen afsluiten met een BE rijbewijs.

05-05-2023,

10
Siona

Toen ik in de auto stapte voor mijn proefles, werd ik meteen gerust gesteld. Ik ben heel goed begeleid in het traject tot het behalen van mijn rijbewijs. Er werd in me geloofd, mijn faalangst werd serieus genomen. En uiteindelijk ben ik meteen de eerste keer geslaagd. Ik wil mijn instructeur Ruud in het bijzonder bedanken! Voor de leuke, soms hilarische rijlessen. Zonder osseforth en zonder Ruud had ik nooit durven zeggen ik heb mijn rijbewijs behaald.

04-05-2023,

10
Mariya

Hele fijne rijlessen waarbij je genoeg kennis meekreeg en hele fijne uitleg

04-05-2023,

8
Robin

Door omstandigheden eerste lessen kwalitatief minder. Uiteindelijk met andere instructeur prima lessen en goede feedback. Hierdoor uiteindelijk na 1 examen geslaagd.

04-05-2023,

10
Tom

Ik raad iedereen aan om hier je motorrijbewijs te behalen! Marc, Luc en Joep nogmaals bedankt.

29-04-2023,

9
Robin

Ik had een pakket van 30 lessen. Ik ben na 20 lessen van instructeur moeten wisselen. Omdat ik meerdere lessen nodig bleek te hebben om aan een andere auto te wennen, hebben we een aantal lessen extra gekregen. Ook waren de instructeurs erg vriendelijk en goed.

25-04-2023,

10
Raoul

Ik ben een dag lang met een instructeur opgetrokken die me veel vertrouwen gaf en me in een kort tijdsbestek richting een succesvol examen heeft geleid.

24-04-2023,

8
Robin Visser

Ik ben goed begeleid met zowel de proefles als de dag van de cursus / examen.

18-04-2023,

8
Ralf Hofman

Goede begeleiding en een prettige rijinstructeur die je in alle rust de juiste rijvaardigheid bij brengt. Arno bedankt.

16-04-2023,

9
Alex Speetjens

Super prettig om te lessen

15-04-2023,

10
Jeswin

Ik heb in april 2023 mijn A1 rijbewijs gehaald bij Osseforth Elsloo. Ik heb de rijlessen als zeer prettig ervaren en ik zou anderen ook zeker deze rijschool aanbevelen!

15-04-2023,

9
Matthijs

Fijne service, goede instructeur in ontspannen sfeer

15-04-2023,

8
Marcel

Rustige vakbekwame instructeur die je goed op je gemak stelt

15-04-2023,

10
Marc

De motorlessen (zowel voertuigbeheersing als op de weg) waren erg goed. Instructeurs weten wat ze doen. Daarnaast zijn het ook erg fijne mensen waar je een dolletje mee kunt maken, maar die je ook gewoon zeggen waar het op staat. Ook fijn dat je niet iedere keer dezelfde instructeur hebt, zodat je meerdere ervaringen mee krijgt. Zeker nu de nieuwe Kawa's er zijn is het materiaal ook helemaal top.

15-04-2023,

10
Maruf

Ontzettend fijne rijschool! Ik heb motorrijles gevolgd bij Alfred en vervolgens in één keer mijn AVD examen gehaald. Alfred denkt in alle opzichten met je mee en past zich aan naar wat jij nodig hebt om met vertrouwen op de motor te zitten. Alfred is een hele fijne rij instructeur. Hij is geduldig en heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven in de motor. Bedankt voor de fijne lessen! Als je wil kwalitatief hoogwaardige lessen waarbij het niet gaat om ‘even snel je rijbewijs halen’ maar echt goed leren rijden. Dan kan ik rijinstructeur Alfred bij rijschool Osseforth van harte aanbevelen!

12-04-2023,

10
Bas Kokkelmans

Onder de geweldige begeleiding van instructeur René beide praktijkexamens in een keer gehaald. Kritisch met een glimlach, zo kun je René omschrijving. Hij geeft duidelijk aan wat de verbeterpunten zijn, wijst je op je "foutjes" maar geeft je altijd het gevoel dat je vooruit gaat. Humor is een belangrijke troef van hem. Zo houdt hij je scherp maar zorgt er tevens voor dat je niet te krampachtig op je motor zit. Een duidelijke nabespreking is er na elke les. Hier bespreekt René niet alleen de les maar vraagt ook naar verbeterpunten aan zijn kant! In een woord...TOP

11-04-2023,

10
Kailin

Kon de lestijden fijn invullen en aanpassen als ik niet kon. En de lessen waren altijd gezellig en leerde veel, oftewel duidelijk uitleg.

06-04-2023,

8
Hidde Benjert

De instructeurs die mij voor de categorie A les hebben gegeven zijn leuke empathise mensen en geven ook duidelijke aanwijzingen. Toppers!!!! Dank jullie wel

05-04-2023,

8
Jos Starmans

Ik heb in Ruud een goede leraar gehad. Hij zat er bovenop, en dat werkte voor mij (als 63-jarige) prima. Hij gaf goede tips, en zorgde ook dat ik met vertrouwen reed. Daarnaast heel plezierig in de omgang.

03-04-2023,

10
Kelly

Ik heb mijn motorrijbewijs bij Osseforth gehaald. De instructeurs zijn allemaal heel enthousiast, aardig en kundig. Ze weten je zelfvertrouwen te geven en te motiveren wanneer je het nodig hebt. Het eigen terrein is fijn voor de AVB. Zo hoef je de weg niet op om een parkeerplaats te zoeken wanneer je nog onervaren bent op de motor. Doordat de lessen wat langer duren heb je er niet zo veel nodig voor je examen. Daardoor kun je vlot je rijbewijs halen. Ik heb beide examens in 1 keer gehaald. En dat zonder enige ervaring met motor of schakel brommer. Dus de lessen zijn gewoon heel goed! Een fijne bijkomstigheid waren de gloednieuwe motoren voor op de weg. Luc, Joep, Marc, heel erg bedankt voor de leuke lessen en de begeleiding bij het examen!

01-04-2023,

10
Zoëy

Hele fijne lessen gehad, super leerzaam. Vond autolessen nooit leuk maar motorlessen waren echt fantastisch. Leuke, goede leraren en in één keer geslaagd!

29-03-2023,

  1  /  55