Reviews Osseforth Opleidingen

Klanten beoordelen ons

10
Angela

Ossenforth is een fijne rijschool Bij de planning denken ze met je mee over het aantal lessen, het tijdschema en aansluitend het praktijkexamen Hele fijne lessen gehad van Theo en Arno Beiden prettig in de omgang en hebben me veel geleerd Bedankt Arno voor de laatste begeleidingslessen “bijzondere verrichtingen” en steun bij het praktijkexamen Heel erg blij met het behalen van mijn BE rijbewijs

23-06-2024,

10
Rowen

Top begeleiding. Precies genoeg gehad aan alle lessen die zij mij hadden aanbevolen

22-06-2024,

8
Luc

De planning en en organisatie is soepel verlopen, ze konden voor mij op de vrij korte termijn nog een plekje vinden. Rene is een heel prettige en rustige instructeur die je goed kan uitleggen wat er goed en niet goed ging.

13-06-2024,

10
Joey

Altijd vriendelijk.

08-06-2024,

6
Rik

het was een lange weg met veel obstakels, maar met de juiste manoeuvres heb ik mijn eindbestemming bereikt.

08-06-2024,

9
Nassim

Ik ben bij twee rijscholen voor Osseforth geweest, dus in totaal drie rijscholen, en ook door alle drie naar het praktijkexamen gestuurd, maar door mijn faalangst ben ik iedere keer gezakt. Dankzij de deskundigheid van Ruud ben ik uiteindelijk geslaagd! Hij kwam altijd op tijd en soms zelfs iets eerder. Ik ben Ruud en Osseforth hier erg dankbaar voor.

05-06-2024,

10
Kas

Ik ben bij Osseforth begonnen rond april. Hiervoor heb ik al lessen gehad bij andere rij-opleidingen. Helaas was ik niet erg tevreden over de lesstijl van deze opleidingen. Toen ik begon bij Osseforth merkte ik al snel waarom dit de juiste keuze was. Er werd persoonlijk lesgegeven. De instructeur (Ruud) wist precies wat ik nodig had en anticipeerde hier ook op. Zo moest ik wat meer zelfvertrouwen achter het stuur krijgen. Dit is hem zeker gelukt! Ook vertelde ik hem in het begin van het traject dat mijn vrienden in Maastricht wonen, sindsdien zijn wij vaker vanuit Sittard naar Maastricht gereden om dit al te oefenen. Kortom, Osseforth Opleidingen en vooral ook Ruud Sistermans hebben mij precies gegeven wat ik nodig had. Dank hiervoor!

05-06-2024,

10
Roeland

In een dagopleiding heb ik de alle bijzondere verrichtingen goed kunnen aanleren. Arno Dorenberg heeft me met veel geduld hierbij geholpen. Ben erg blij en opgelucht met het behalen van mijn BE rijbewijs.

31-05-2024,

10
Claudia

Vandaag eindelijk mijn rijbewijs mogen halen bij Osseforth opleidingen. Ik heb een heel fijne instructeur gehad (leon) die mij met alle geduld alles heeft uitgelegd, en me goede tips heeft gegeven. Ik ben dankbaar!

29-05-2024,

10
Lotte

Ik heb rijles gehad van Leon. Hij heeft mij echt super les gegeven. Ik was vaker wat onzeker in het maken van keuzes. Dit leidde dat ik erg onbesluitvaardig was. Hij heeft mij hier super in begeleid en aandacht gegeven aan mijn verbeterpunten zonder mij hier nóg onzekerder over te maken. Hij wil echt dat je je prettig en op je gemak voelt in de auto en doet daar alles aan! Ik zou hem dan ook zeker aanraden!

16-05-2024,

10
Keanau

Erg goeie begeleiding, erg tevreden over het personeel. Er wordt goed met met je meegekeken en ben erg tevreden.

04-05-2024,

9
Jordy

Ik heb het echt heel erg naar mijn zin gehad bij Osseforth. Je instructeur begeleidt je uitstekend en je wordt goed klaargestoomd voor het rijexamen door o.a examenroutes te rijden en uitgebreide feedback aan het einde van de rijles. Het inplannen van de lessen ging ook altijd makkelijk, er wordt altijd rekening gehouden met wanneer een rijles jou het beste uitkomt. Vanuit het kantoor was alles ook altijd goed geregeld! Ik raad Osseforth zeker aan!

23-04-2024,

10
Fenno

Aangezien na mijn eerste examen mijn theorie was verlopen was ik bang dat ik nog erg lang zou moeten wachten qua lessen opnieuw oppakken en examen plannen… Gelukkig was dit niet zo en kon ik vrijwel direct na mijn nieuw behaalde theorie opnieuw beginnen.

19-04-2024,

10
Mike

Na het rijbewijs B heb ik ook voor het rijbewijs A voor Osseforth gekozen en ook deze keer heeft Osseforth weer uitstekende service geleverd. De makkelijke bereikbaarheid, zowel telefonisch als de locatie, maakt het een toegankelijke rijschool. De planner bespreekt de opties tot jullie er samen uit komen. Tijdens de rijles zorgt de persoonlijke begeleiding, het vriendelijke personeel en de “ons-kent-ons sfeer” maakt dat ik mij al snel comfortabel voelde. Zo heb ik mijn AVB en AVD beiden in drie weken behaald en voor beiden in één keer geslaagd.

17-04-2024,

10
Rick

Bij Osseforth heb ik goede rijlessen gehad. Ze waren flexibel en geduldig, vooral als ik iets moeilijk vond. Geen gehaast naar het examen, maar echt de tijd genomen tot ik er klaar voor was. Communicatie was ook altijd goed, en Maurice was altijd gezellig om een praatje mee te maken . Uiteindelijk in een keer gehaald bij Osseforth!

16-04-2024,

10
Angie

Ik heb bij het 1e deel les gehad van 3 verschillende rijleraren en bij het 2e deel van 2.. allemaal even leuke en relaxte leraren. Alles wordt rustig en duidelijk uitgelegd en voor extra vragen en uitleg is altijd tijd. Ik zou het zeker iedereen aanbevelen hier te gaan lessen. Ik kon zelf ook precies aangeven welke dagen en tijden ik wilde lessen, hier werdt perfect rekening mee gehouden. De vlaai kom ik snel langs brengen haha

13-04-2024,

10
Nikki Munsters

ja top

20-03-2024,

10
Alanis

Alle instructeurs zijn betrokken en weten je op een goede manier te begeleiden. Het les programma is kort, wat maakt dat je ook snel je rijbewijs haalt. In mijn geval betrof het rijbewijs A. Ik heb enorm genoten van de lessen en ik raad deze rijschool iedereen aan. Alle modules heb ik in één keer mogen behalen. In een woord top !

18-03-2024,

10
Lise Woestenburg

.

09-03-2024,

10
Leroy

Luc & Joep zijn voor mij TOP instructeurs geweest !!

04-03-2024,

9
Tom

Ik ben vorig jaar gestart met mijn motorrijlessen. Door omstandigheden wat vertraging opgelopen, maar dat lag niet aan Osseforth. Zowel vanuit het ondersteunend personeel alsook de instructeurs duidelijke communicatie vanaf de start; van proefrijles en inschatten van het juiste pakket tot planning van lessen en het voorbereiden op de verschillende examens. Vergeleken met concurrenten schappelijke prijzen en na plotseling uitstel van laatste examen i.v.m. fout bij CBR werd mij kosteloos een extra rijles aangeboden. Met name Miro en ook René hebben mij op kalme en vriendelijke wijze klaargestoomd voor het AVB en AVD en ik ben nu, net na het behalen van mijn rijbewijs, dan ook erg blij met mijn keuze voor deze rijschool! Slechts twee opmerkingen (en derhalve redenen voor een 9 i.p.v. 10): 1. De staat van het oefenterrein. Hartstikke fijn dat Osseforth Heerlen een eigen oefenterrein heeft (i.p.v. moeten oefenen op openbare parkeerplaatsen), maar zeker tijdens eerste paar lessen nogal onzeker gevoeld door alle gaten in het wegdek en bijvoorbeeld losliggend grind. Goed, daar krijg je op de weg ook mee te maken, maar dat maakte voor mij bijvoorbeeld het AVB-examen toch wat spannender. Nieuw asfalt zou mijns inziens dan ook geen overbodige luxe zijn; 2. Ik zou het fijner hebben gevonden om 1 begeleider te hebben i.p.v. (in mijn geval) 4 verschillende. Goed, je leert van ieder weer andere dingen, dus wellicht juist goed, maar ik had het denk ik prettiger gevonden.

01-03-2024,

10
Bram Dackus

Wat ik daarmee bedoel is dat het nederlandse aspect komt door het leren rijden op de juiste manier en ook nog op een manier die voor jou duidelijk en overzichtelijk is, en wat ik met het belgische aspect bedoel is dat ruud de ervaring rijlessen even fijn en stressloos maakt als het geleerd krijgen van iemand die je goed kent.

27-02-2024,

9
Driek

Er goede rijlessen van Ruud en van Joyce. Na 3x zakken bij een andere rijschool hier in 1 keer gehaald. Dikke pluim

27-02-2024,

10
Renée

Samen met mijn man de ijlessen voor de motor gevolgd. Wat superfijn dat we alle lessen (incl. Op deselfde tijd examen) samen hebben kunnen plannen. Zowel de lessen op het terrein als op de weg duidelijke en fijne instructies.

24-02-2024,

10
Jeff

Ik heb een waanzinnige tijd gehad bij deze rijschool. Instructeurs zijn geweldig, geven goed en duidelijk les, ook met wat humor. Alles kan gepland worden rondom je diensten. Ik raad deze rijschool aan met een dikke 10!!

19-02-2024,

10
Gian

Ik ben in november begonnen bij Osseforth en geen moment spijt gehad. Luc, Joep en Marc, stuk voor stuk toppers die mij goed begeleid hebben. Snelle communicatie met planners, er werd meer dan voldoende rekening gehouden met mijn beschikbaarheid. Bedankt voor de leerzame lessen!

15-02-2024,

10
Gabriele

I was very happy with my experience with ANWB and in particular with Leon. He is a great driving instructor, gives clear guidance and tips and is really able to calm you down when you are driving, which was my issue. The app is also really nice, because it allows you to keep track of your planned lesson and the payments. Super happy, a sound 10/10!

08-02-2024,

10
Kristian

Alle instructeurs zijn heel leerzaam, professioneel maar ook vooral gezellig om mee te lessen. Dit was een zeer aangename belevenis

07-02-2024,

10
Pierre

Snelle doorlooptijd, goede communicatie, professioneel team weten hoe ze leerlingen moeten klaar stomen voor het examen. Ik ben zeer tevreden zou Osseforth zeker voor iedereen aanbevelen die zijn rijbewijs wilt behalen.... Koen, Miro en Rene en de rest van het team heel erg bedankt.

07-02-2024,

10
Pascal

Motor les gehad op locatie Elsloo van drie instructeurs namelijk Luc, Joep en Marc. Zeer fijne communicatie en geduld is zeer zeker aanwezig. Les voertuig was ook erg fijn.

04-02-2024,

9
Luca

Super ervaring met Osseforth! Goede en snelle planning, vakbekwame instructeurs en een hele prettige sfeer. Super blij met het behalen van mijn Rijbewijs A!

03-02-2024,

10
Tim

Hele fijne ervaring gehad bij Osseforth met het behalen van mijn motor rijbewijs. Professioneel en vriendelijk personeel, je merkt echt dat ze plezier hebben in hun beroep. Vanuit kantoor was ook alles goed geregeld. Luc, Joep en Viona bedankt voor de leerzame rijlessen! :)

03-02-2024,

10
Paul

Fijne rijschool, instructeurs Joep en Luc zijn beide erg kundig en professioneel, planning verliep (ondanks slecht weer) zeer soepel dankzij de dames op kantoor, motoren en terrein in Elsloo zeer goed in orde, in 1 keer geslaagd, dus ik kan Osseforth aanbevelen aan iedereen die zijn/haar motorrijbewijs wilt halen

03-02-2024,

10
mohammed

ik ben zeer tevreden goeie lessen gehad en medewerkers waren super/begripvol en konden altijd mee denken !!! top service !!!! nogmaals dankjewel

27-01-2024,

10
Nicole

Fijne heldere instructie. Goed voorbereid naar het examen gegaan. En het was ook nog eens gezellig!

20-01-2024,

8
Marc Molenaar

Prima motorrijlessen gehad. En geslaagd. Planning zou wat beter kunnen. Planning werd soms zonder overleg gewijzigd.

13-01-2024,

10
Charles

Fijne rijschool, goede begeleiding van goed gekwalificeerde instructeurs, op kantoor zijn ze zeer flexibel met plannen van lessen, en er wordt echt moeite voor gedaan om te zorgen dat je goed en veilig leert motorrijden. Ik heb hier een fijne rijopleiding gevolgd en zou hier zeker weer voor Osseforth kiezen. Bedankt aan Rene de Weijer en Miro de Ruiters voor de goede lessen, en aan de dames op kantoor voor de planning!

31-12-2023,

10
Peter

Binnen 2 maanden mijn motorrijbewijs gehaald. In 1 keer geslaagd. Prettige sfeer en instructeurs. Met dank aan Koen, Miro en Rene.

20-12-2023,

9
gido nabben

zie boven

29-11-2023,

10
Stephanie

Osseforth Elsoo is een top rijopleider. Fijne en vakkundige motorrij-instructeurs. Mijn dank aan Luc Theelen, Joep Peters en Marc Tholen :). Tip; Ik zou de gezondheidsverklaring bij nieuwe kandidaten in het begin aanraden om het in te vullen, als er iets is wat nader bekeken moet worden (zoals bij mij het geval was) dan kan dit tijd schelen. Ik had namelijk al mijn theorie en AVB en heb hierna 5 maanden moeten wachten op goedkeuring van het CBR om verder AVD motorrijlessen op te pakken. Als ik dit eerder had geweten had ik dit in het begin al ingevuld.

13-11-2023,

10
Simone

Ik heb een geweldige lestijd bij Isseforth gehad, de instructeurs zijn vriendelijk, gezellig en helpen je goed op weg! Joep, Luc, Viona en Marc bedankt!

11-11-2023,

10
Tonnie

In één keer volgens planning mijn motorrijbewijs gehaald (Motor Pakket C - 13 blokken van 100 minuten). Ondanks dat je soms met 2 of 3 medecursisten rijdt, keeg ik zowel bij het AVB-gedeeltemet met instructeur Luc Theelen als het AVD-gedeelte met instructeur Joep Peters veel persoonlijke aandacht. Het zijn hele fijne instructeurs om les van te krijgen. Ze geven goeie uitleg in een ontspannen sfeer. Echt top! Samen met Demi Juffing kon ik, in verband met mijn werk, een heel flexibele planning afspreken. Ze denkt goed met je mee! Ik kan deze rijschool, locatie Elsloo, ten zeerste aanbevelen. Luc, Joep en Demi ... Dank jullie wel!

11-11-2023,

8
Robert

Alle mensen van het team Ossenfort waar ik mee te maken heb gehad hebben goed hun best gedaan voor mij zo goed mogelijk te helpen,dat geld voor de mensen waar ik de lessen van gehad heb als de mensen van de planning die nog effe snel moesten kijken voor toch nog een extra les te plannen. Later in dit stuk word mij gevraag wie mijn instructeur was,kan er maar een invullen. Luuk Teelen,Joep Peeters,Marc Tholen en Viona van Beek.

08-11-2023,

10
Jordan

Zeer goede instructeurs die met geduld, passie en kennis van zaken alles goed aanleren. Fijne oefenlocatie.

05-11-2023,

10
Estelle

In één keer mijn BE rijbewijs gehaald binnen een dag op een heel fijne en niet stressvolle manier. Een tegenovergestelde ervaring t.o.v. 10 jaar geleden toen ik mijn B rijbewijs haalde via een andere rijschool. Instructeur Arno Dörenberg gaf mij vertrouwen, wilde samen met mij het beste eruit halen en constateerde direct de punten die extra aandacht vereisten. Een gemotiveerde man met veel ervaring in het vak die mij deze goede ervaring heeft bezorgd. Hij heeft eraan bijgedragen dat ik voor het eerst in mijn leven een toets/examen met niet al te veel zenuwen heb kunnen doorstaan. De auto was heel netjes, vrij nieuw, had een camera en was ook nog eens een automaat. Dat is geen overbodige luxe bij het trekken van een aanhanger.

01-11-2023,

10
Victor

Mega leuke en leerzame lessen. Alles ging mega vlot precies zoals gepland. Een aanrader voor iedereen! René, Miro, Koen en de dames op kantoor bedankt!

01-11-2023,

9
Marije

Fijn hoe instructeur al snel wist waar de leerpunten zaten en hier in de lessen soepel op inspeelde

26-10-2023,

10
Cian

Er zijn geen enkele punten waarvan ik zou zeggen dat het niet goed ging of beter kon! Leon is een enorm goede en fijne instructeur, erg meedenkend en heel realistisch. Top service!

26-10-2023,

9
jos

zeer goede rijschool en goede communicatie.

19-10-2023,

9
jos

goede communicatsie en meedenkend . een leuk team

19-10-2023,

  1  /  56