Reviews Osseforth Opleidingen

Klanten beoordelen ons

10
Bram Dackus

Wat ik daarmee bedoel is dat het nederlandse aspect komt door het leren rijden op de juiste manier en ook nog op een manier die voor jou duidelijk en overzichtelijk is, en wat ik met het belgische aspect bedoel is dat ruud de ervaring rijlessen even fijn en stressloos maakt als het geleerd krijgen van iemand die je goed kent.

27-02-2024,

9
Driek

Er goede rijlessen van Ruud en van Joyce. Na 3x zakken bij een andere rijschool hier in 1 keer gehaald. Dikke pluim

27-02-2024,

10
Renée

Samen met mijn man de ijlessen voor de motor gevolgd. Wat superfijn dat we alle lessen (incl. Op deselfde tijd examen) samen hebben kunnen plannen. Zowel de lessen op het terrein als op de weg duidelijke en fijne instructies.

24-02-2024,

10
Jeff

Ik heb een waanzinnige tijd gehad bij deze rijschool. Instructeurs zijn geweldig, geven goed en duidelijk les, ook met wat humor. Alles kan gepland worden rondom je diensten. Ik raad deze rijschool aan met een dikke 10!!

19-02-2024,

10
Gian

Ik ben in november begonnen bij Osseforth en geen moment spijt gehad. Luc, Joep en Marc, stuk voor stuk toppers die mij goed begeleid hebben. Snelle communicatie met planners, er werd meer dan voldoende rekening gehouden met mijn beschikbaarheid. Bedankt voor de leerzame lessen!

15-02-2024,

10
Gabriele

I was very happy with my experience with ANWB and in particular with Leon. He is a great driving instructor, gives clear guidance and tips and is really able to calm you down when you are driving, which was my issue. The app is also really nice, because it allows you to keep track of your planned lesson and the payments. Super happy, a sound 10/10!

08-02-2024,

10
Kristian

Alle instructeurs zijn heel leerzaam, professioneel maar ook vooral gezellig om mee te lessen. Dit was een zeer aangename belevenis

07-02-2024,

10
Pierre

Snelle doorlooptijd, goede communicatie, professioneel team weten hoe ze leerlingen moeten klaar stomen voor het examen. Ik ben zeer tevreden zou Osseforth zeker voor iedereen aanbevelen die zijn rijbewijs wilt behalen.... Koen, Miro en Rene en de rest van het team heel erg bedankt.

07-02-2024,

10
Pascal

Motor les gehad op locatie Elsloo van drie instructeurs namelijk Luc, Joep en Marc. Zeer fijne communicatie en geduld is zeer zeker aanwezig. Les voertuig was ook erg fijn.

04-02-2024,

9
Luca

Super ervaring met Osseforth! Goede en snelle planning, vakbekwame instructeurs en een hele prettige sfeer. Super blij met het behalen van mijn Rijbewijs A!

03-02-2024,

10
Tim

Hele fijne ervaring gehad bij Osseforth met het behalen van mijn motor rijbewijs. Professioneel en vriendelijk personeel, je merkt echt dat ze plezier hebben in hun beroep. Vanuit kantoor was ook alles goed geregeld. Luc, Joep en Viona bedankt voor de leerzame rijlessen! :)

03-02-2024,

10
Paul

Fijne rijschool, instructeurs Joep en Luc zijn beide erg kundig en professioneel, planning verliep (ondanks slecht weer) zeer soepel dankzij de dames op kantoor, motoren en terrein in Elsloo zeer goed in orde, in 1 keer geslaagd, dus ik kan Osseforth aanbevelen aan iedereen die zijn/haar motorrijbewijs wilt halen

03-02-2024,

10
mohammed

ik ben zeer tevreden goeie lessen gehad en medewerkers waren super/begripvol en konden altijd mee denken !!! top service !!!! nogmaals dankjewel

27-01-2024,

10
Nicole

Fijne heldere instructie. Goed voorbereid naar het examen gegaan. En het was ook nog eens gezellig!

20-01-2024,

8
Marc Molenaar

Prima motorrijlessen gehad. En geslaagd. Planning zou wat beter kunnen. Planning werd soms zonder overleg gewijzigd.

13-01-2024,

10
Charles

Fijne rijschool, goede begeleiding van goed gekwalificeerde instructeurs, op kantoor zijn ze zeer flexibel met plannen van lessen, en er wordt echt moeite voor gedaan om te zorgen dat je goed en veilig leert motorrijden. Ik heb hier een fijne rijopleiding gevolgd en zou hier zeker weer voor Osseforth kiezen. Bedankt aan Rene de Weijer en Miro de Ruiters voor de goede lessen, en aan de dames op kantoor voor de planning!

31-12-2023,

10
Peter

Binnen 2 maanden mijn motorrijbewijs gehaald. In 1 keer geslaagd. Prettige sfeer en instructeurs. Met dank aan Koen, Miro en Rene.

20-12-2023,

9
gido nabben

zie boven

29-11-2023,

10
Stephanie

Osseforth Elsoo is een top rijopleider. Fijne en vakkundige motorrij-instructeurs. Mijn dank aan Luc Theelen, Joep Peters en Marc Tholen :). Tip; Ik zou de gezondheidsverklaring bij nieuwe kandidaten in het begin aanraden om het in te vullen, als er iets is wat nader bekeken moet worden (zoals bij mij het geval was) dan kan dit tijd schelen. Ik had namelijk al mijn theorie en AVB en heb hierna 5 maanden moeten wachten op goedkeuring van het CBR om verder AVD motorrijlessen op te pakken. Als ik dit eerder had geweten had ik dit in het begin al ingevuld.

13-11-2023,

10
Simone

Ik heb een geweldige lestijd bij Isseforth gehad, de instructeurs zijn vriendelijk, gezellig en helpen je goed op weg! Joep, Luc, Viona en Marc bedankt!

11-11-2023,

10
Tonnie

In één keer volgens planning mijn motorrijbewijs gehaald (Motor Pakket C - 13 blokken van 100 minuten). Ondanks dat je soms met 2 of 3 medecursisten rijdt, keeg ik zowel bij het AVB-gedeeltemet met instructeur Luc Theelen als het AVD-gedeelte met instructeur Joep Peters veel persoonlijke aandacht. Het zijn hele fijne instructeurs om les van te krijgen. Ze geven goeie uitleg in een ontspannen sfeer. Echt top! Samen met Demi Juffing kon ik, in verband met mijn werk, een heel flexibele planning afspreken. Ze denkt goed met je mee! Ik kan deze rijschool, locatie Elsloo, ten zeerste aanbevelen. Luc, Joep en Demi ... Dank jullie wel!

11-11-2023,

8
Robert

Alle mensen van het team Ossenfort waar ik mee te maken heb gehad hebben goed hun best gedaan voor mij zo goed mogelijk te helpen,dat geld voor de mensen waar ik de lessen van gehad heb als de mensen van de planning die nog effe snel moesten kijken voor toch nog een extra les te plannen. Later in dit stuk word mij gevraag wie mijn instructeur was,kan er maar een invullen. Luuk Teelen,Joep Peeters,Marc Tholen en Viona van Beek.

08-11-2023,

10
Jordan

Zeer goede instructeurs die met geduld, passie en kennis van zaken alles goed aanleren. Fijne oefenlocatie.

05-11-2023,

10
Estelle

In één keer mijn BE rijbewijs gehaald binnen een dag op een heel fijne en niet stressvolle manier. Een tegenovergestelde ervaring t.o.v. 10 jaar geleden toen ik mijn B rijbewijs haalde via een andere rijschool. Instructeur Arno Dörenberg gaf mij vertrouwen, wilde samen met mij het beste eruit halen en constateerde direct de punten die extra aandacht vereisten. Een gemotiveerde man met veel ervaring in het vak die mij deze goede ervaring heeft bezorgd. Hij heeft eraan bijgedragen dat ik voor het eerst in mijn leven een toets/examen met niet al te veel zenuwen heb kunnen doorstaan. De auto was heel netjes, vrij nieuw, had een camera en was ook nog eens een automaat. Dat is geen overbodige luxe bij het trekken van een aanhanger.

01-11-2023,

10
Victor

Mega leuke en leerzame lessen. Alles ging mega vlot precies zoals gepland. Een aanrader voor iedereen! René, Miro, Koen en de dames op kantoor bedankt!

01-11-2023,

9
Marije

Fijn hoe instructeur al snel wist waar de leerpunten zaten en hier in de lessen soepel op inspeelde

26-10-2023,

10
Cian

Er zijn geen enkele punten waarvan ik zou zeggen dat het niet goed ging of beter kon! Leon is een enorm goede en fijne instructeur, erg meedenkend en heel realistisch. Top service!

26-10-2023,

9
jos

zeer goede rijschool en goede communicatie.

19-10-2023,

9
jos

goede communicatsie en meedenkend . een leuk team

19-10-2023,

10
Jacky

Na een korte reeks super fijne lessen ga ik nu met alle vertrouwen de weg op. Tijdens de lessen kreeg ik goede feedback en veel persoonlijke aandacht. Daarnaast is het een heel gezellige omgeving waar ik elke keer met plezier heen ging.

14-10-2023,

10
Jeffrey

Geweldig

10-10-2023,

10
Menno

Super ervaring met Ossenforth Opleidingen! Voordat ik met rijlessen begon heb ik me best even druk gemaakt over hoe de lessen zouden gaan en of er wel een match zou zijn met mijn rijinstructeur maar na les 1 was dat druk maken verleden tijd. Ik zou iedereen aanraden naar Leon te vragen als rijinstructeur wanneer je de kans krijgt. Super deskundig, behulpzaam en vriendelijk!

10-10-2023,

8
Sam

Examen in 1 x gehaald vanwege de goede lessen van Ton v.d. Worp en Arno Dorenberg. Alleen de communicatie over het plannen van de lessen en het examen liep niet zo soepel.

10-10-2023,

10
Nicole Niessen-Notten

Hele fijne instructeurs om les van te krijgen, goeie uitleg, ontspannen sfeer en duidelijke feedback. Luc,viona en joep dankjewel voor jullie fijne begeleiding!

06-10-2023,

9
Mick Wolvekamp

Mijn instructeur Leon heeft super met mij meegedacht over hoe ik mijn rij opleiding zo goed mogelijk kon combineren met mijn topsport loopbaan. Ik heb zelfs na mijn verhuizing naar Oosterbeek (Gelderland) nog prima mijn rijbewijs kunnen halen in Sittard. Precies binnen het aantal lessen gehaald, dat tijdens de proefles werd ingeschat.

27-09-2023,

10
Bo

Ik ben elke les aangemoedigd in mijn vaardigheden en geholpen waar dat nodig was. Ook is elke les veilig en prettig in omvang verlopen.

21-09-2023,

10
Gijs

Goede communicatie en flexibiliteit, fijn persoon

15-09-2023,

10
Dave Hamers

Lessen gehad van de 2 vakbekwaamste instructeurs van Heerlen, Jos Stijfs en Rob Hinzen. De betrokkenheid en deskundigheid van deze heren om je zo goed mogelijk en bekwaam op te leiden is om respect voor te hebben. Eerlijk, soms ook streng, maar ook met een slagje humor hebben ze mij klaargestoomd voor mijn C rijbewijs. Ik kan u deze rijschool ten zeerste aanbevelen en met name locatie Heerlen. Nu door voor het behalen van het CE rijbewijs maar dat zal aan de instructeurs niet liggen! Kortom, niet meer twijfelen , bij deze rijschool moet u zijn!

14-09-2023,

10
Renee

Voor mijn motorrijbewijs bij Rene en Miro les gehad. Beide heren zeer bekwaam, geven goede instructies en maken lessen niet alleen leerzaam maar ook echt fun.

12-09-2023,

10
David

Heb zeer genoten tijdens al mijn lessen en heel erg veel mogen leren. Ik heb verschillende instructeurs gehad en ze zijn allemaal heel ervaren en hebben super veel kennis. Deze rijschool is dan ook een dikke aanrader na mijn mening.

05-09-2023,

9
Jordy

Fijne rijschool die meedenkt .

27-08-2023,

10
Dennis

Met gezonde spanning bij ton de e achter b gestart Goeie tips tricks en les stof van hem gehad heel kundige man!

21-08-2023,

10
Raoul

Goede duidelijke lessen. Camera van de auto mocht iets duidelijker wat het aankoppelen veel makkelijker maakt

19-08-2023,

10
Maarten

Verdeeld over twee dagen les gehad voor het E-rijbewijs. Begeleiding was heel prettig en ontspannen en Arno wist nog een aantal handige tips te geven die goed van pas kwamen tijdens het examen. Bedankt Ton, Arno en examinator Ron!

17-08-2023,

10
Sarah

Oorspronkelijk ben ik bij een andere rijschool begonnen maar voor praktische redenen overgestapt naar Osseforth. Pas toen merkte ik hoe het hoort te zijn; communicatie is erg professioneel, medewerkers zijn vriendelijk, ze bieden top begeleiding aan in een relaxed sfeer en ze werken graag met je (agenda) mee om lesjes in te plannen. Ik ben heel erg blij met Ruud als instructeur. Vandaag geslaagd! Dank je wel Ruud en Osseforth!

03-08-2023,

10
Fred Van Dieten

Super ervaring fijne instructeurs die weten hoe het werkt. Ook de planning word ook opmaat gemaakt. Super fijn les gehad

31-07-2023,

10
Manuela Queis-Hoomoedt

In één woord GEWELDIG. Heb mijn motorrijbewijs gehaald, begonnen in 10-2022 (operatie en ongeluk tussendoor gehad) en afgereden in 19-07-223. Zoveel geduld proffesionele hulp en ook extra lessen om het te halen (lag aan mij). Maar met veel plezier elke keer naar de les gegaan. Luc, Joep , Viona en Marc heel erg bedankt voor jullie geduld, donderpreken en vooral fijne lessen en uitleg.

26-07-2023,

8
Arthur

Heel prettig behandeld bij informatie aanvraag en vervolgens goede begeleiding over welke soorten cursussen er zijn. Daarna proefles geboekt en cursusduur benodigd besproken. Op afgesproken datum rijles gehad en aansluitend afgereden met goed gevolg!!!!

22-07-2023,

10
Ankie

Na een opstapdag besloten om bij Osseforth Opleidingen voor mijn motorrijbewijs te gaan, dit is ontzettend goed bevallen! Ontzettend veel geleerd, de examens gehaald en klaar om vol vertrouwen de weg op te gaan.

22-07-2023,

10
Roger

in een morgen en deel van de middag mijn E (aanhanger) rijbewijs gehaald. instructeur Ton vd Worp was zeer kundig en gaf duidelijke uitleg. de "zwakke" punten heeft hij meermaals met me geoefend. de lestijd werd volledig en effectief benut!

13-07-2023,

  1  /  56