Opleiding logistiek

Meer informatie over logistieke opleidingen
Opleiding

Logistieke opleidingen

Osseforth Opleidingen biedt verschillende logistieke opleidingen aan en beschikt over een eigen logistieke opleidingshal in Elsloo. In deze hal is de praktijk nagebootst en leert u op een veilige manier te werken met de heftruck en de reachtruck. Ook kunt u bij ons de EPT- en de hoogwerkeropleiding volgen. Onderstaande logistieke opleidingen zijn bij Osseforth Opleidingen te volgen:

 Wilt u meer informatie over onze logistieke opleidingen? Bekijk de gewenste opleiding voor meer informatie.

Meer over

De heftruck opleiding is mogelijk in een basiscursus (4 dagdelen) en een hercertificeringscursus (2 dagdelen). Bij de basiscursus bestaat de eerste dag uit theorie en de overige drie dagdelen met praktijk. Op dag 2 vindt er een theorie en praktijkexamen plaats. Voor degene die geen geldig certificaat bezitten, maar die wel vaak met een heftruck gewerkt hebben kunnen volstaan met een eendaagse opleiding. Dus veel ervaring met het werken met een heftruck is vereist! In deze dag cursus worden theorie en praktijk behandeld. Aan het eind van de dag vindt er een theorie en praktijkexamen plaats.

Meer informatie over de heftruck opleiding

De reachtruck opleiding is mogelijk in een Veiligheidscertificaat cursus (4 dagdelen) en een hercertificerings cursus (2 dagdelen). Tijdens de opleiding leert de cursist het instrueren en raakt bekend met de bediening van de reachtruck zodat de cursist deze mag besturen in het kader van de Arbo-wet. De opleiding rond je af met een theorie- en praktijkexamen. Het certificaat is 5 jaar geldig.

Meer informatie over de reachtruck opleiding

Deze halfdaagse cursus is gericht op het verhogen van de veiligheidskennis en verantwoordelijkheid voor elke werknemer die regelmatig met een elektrische pallet truck moet werken. Deze cursus is speciaal bedoeld voor werknemers die de elektrische pallet truck als hulpmiddel gebruiken bij hun dagelijkse werkzaamheden. De cursus wordt afgesloten met een praktische toets door de docent.

Meer informatie over de EPT opleiding

Deze 1-daagse hoogwerker cursus is bedoeld voor medewerkers die gebruik maken van hoogwerkers of daarvan gebruik willen gaan maken. Zij die willen voldoen aan de eisen van de Arbo-wet en verzekeraars kunnen met de training “Veilig werken met de Hoogwerker” het hoogwerker certificaat behalen na succesvol afronden van een veiligheidsexamen.

Meer informatie over de hoogwerker opleiding

Subsidies

Deze opleiding komt in aanmerking voor subsidie.

Neem een kijkje op onderstaande pagina voor meer informatie over de desbetreffende subsidies!

Meer informatie over subsidies

Direct een cursus plannen?

Boek jouw logistieke opleiding

Beschikbaarheid

Waarom Osseforth?

icoon wiel

Alles in 1
Een van de weinige aanbieders

icoon klok

In-company opleidingen
Logisiteke opleidingen zijn ook in-company mogelijk
Online reserveren
In de onderstaande cursusagenda kan een onderscheid gemaakt worden tussen particulier en zakelijk.
Als particulier betaalt u bij Osseforth geen btw. Wilt u een cursus boeken als zakelijke klant? Dan komt er wel btw bij.
8.9

Stel direct
een vraag

We reageren binnen 24uur