• Snel je rijbewijs halen
  • Geen wachttijden
  • Grote rijschool met veel flexibiliteit

Subsidies 

Subsidiemogelijkheden bij Osseforth

Bij Osseforth zijn er verschillende subsidiemogelijkheden beschikbaar om je te ondersteunen bij het behalen van je persoonlijke en professionele doelen. Hieronder volgt een overzicht van de subsidiemogelijkheden die Osseforth aanbiedt: SOOB, OOM, STAP-budget, Doorzaam en Wij Techniek.

Meer informatie

 

Subsidie mogelijkheden

  1. SOOB (Stichting Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Beroepsgoederenvervoer): SOOB is een subsidiefonds dat specifiek gericht is op de transport- en logistieke sector. Als je werkzaam bent in deze sector en een opleiding of training wilt volgen bij Osseforth, kun je mogelijk aanspraak maken op subsidie via SOOB. Deze subsidie kan bijdragen aan de kosten van je opleiding of training.

  2. OOM (Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Metaalbewerking): OOM is een subsidiefonds voor werkgevers en werknemers in de metaalbewerkingsbranche. Als je werkzaam bent in deze sector en een opleiding of training wilt volgen bij Osseforth, kan OOM je financieel ondersteunen. Deze subsidie kan helpen bij het bekostigen van je opleidingskosten.

  3. Doorzaam: Doorzaam is het kennis- en adviescentrum voor de uitzendbranche. Als je werkzaam bent in de uitzendsector en je wilt investeren in je persoonlijke ontwikkeling, kan Doorzaam je hierbij helpen. Ze bieden verschillende subsidies en regelingen aan om uitzendkrachten te ondersteunen bij het volgen van opleidingen. Informeer bij Osseforth naar de subsidiemogelijkheden die beschikbaar zijn via Doorzaam.

  4. Wij Techniek: Wij Techniek is het opleidingsfonds voor de technische installatiebranche. Als je werkzaam bent in deze sector en je wilt jezelf verder ontwikkelen, biedt Wij Techniek verschillende subsidies en regelingen aan. Deze subsidies kunnen je helpen bij het bekostigen van je opleiding bij Osseforth.

Meer informatie

over subsidies

Aanvragen

8.9
Meer informatie aanvragen over subsidies bij Osseforth
Waarom Osseforth?

Zelf lessen plannen

Breed opleidingsaanbod

Verschillende motoropleidingen en vervolgopleidingen

Continuïteit gewaarborgd

Flexibel

Veel lesmogelijkheden

Geen wachttijden

Uitstekende begeleiding

Door onze gecertificeerde instructeurs

Stel direct een vraag

We reageren binnen 24 uur