Rijschool Maastricht

Osseforth Opleidingen Maastricht

Osseforth Opleidingen is dé grootste opleider in Limburg met onder andere een vestiging in het hart van Maastricht. Wij bieden een breed scala aan rij- en beroepsopleidingen voor iedereen die serieus werk wilt maken van het behalen van zijn of haar rijbewijs. 

Of je nu de weg op wilt met een auto, vrachtwagen, motor of bus, de ervaren instructeurs van onze rijschool in Maastricht begeleiden je stap voor stap naar succes! Met onze rijopleidingen in Maastricht ga jij binnenkort al vol vertrouwen en veilig de weg op.

Rij
opleidingen
Beroeps
opleidingen
Code 95
opleidingen
Instructeurs
opleidingen

ANWB rijschool Maastricht

Osseforth Opleidingen: dé ANWB rijschool in Maastricht

Osseforth Opleidingen is dé ANWB rijschool van Maastricht. Je leert niet alleen autorijden, maar je wordt ook opgeleid tot een veilige en zelfverzekerde bestuurder. Met onze ervaren en gecertificeerde instructeurs volg je lessen in moderne, goed onderhouden lesauto’s, zodat je goed voorbereid je examens ingaat.

Ervaar zelf waarom Osseforth Opleidingen de titel beste ANWB rijschool Maastricht draagt. Plan online eenvoudig je eerste proefles in. Voor meer informatie of specifieke vragen kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Proefles inplannen

ANWB rijlesauto's Osseforth Opleidingen Maastricht

Rijschool Maastricht automaat

Rijlessen in (elektrische) automaat in Maastricht

Bij Osseforth Opleidingen in Maastricht bieden wij naast de reguliere rijlessen in schakelauto's, ook rijlessen aan in automaat voertuigen, waaronder in moderne elektrische auto's. 

Rijden in een automaat biedt verschillende voordelen, vooral voor beginnende bestuurders of voor degenen die zich comfortabeler voelen zonder de extra handelingen van het schakelen. Een automaat is eenvoudig te bedienen, waardoor de bestuurder zich volledig kan concentreren op het ontwikkelen van de rijvaardigheden en het verkeer tijdens de lessen in regio Maastricht. 

Rijschool vrachtwagen in Maastricht

Professionele beroepsopleidingen bij Osseforth Opleidingen

Bij Osseforth Opleidingen in Maastricht bieden we uitgebreide beroepsopleidingen aan voor (aankomende) vrachtwagenchauffeurs: van lessen voor de verschillende vrachtwagenrijbewijzen zoals C, CE, C1 en CE1 tot Code 95 nascholingstrainingen.

Onze Code 95 nascholingstrainingen zijn ontworpen om jouw kennis en vaardigheden als beroepschauffeur up-to-date te houden, zodat je voldoet aan de wettelijke eisen en veilig de weg op kunt. Hiermee voorzien we (aankomende) beroepschauffeurs in Maastricht en omgeving op elk gebied.

 

Rijschool motorrijlessen Maastricht

Bij Osseforth Opleidingen in Maastricht leer je niet alleen motorrijden, maar word je ook opgeleid tot een veilige en zelfverzekerde motorrijder. Met onze vakkundige KNMV motorinstructeurs en twee eigen afgesloten oefenterreinen in Elsloo en Heerlen, bieden we de ideale professionele omgeving om jouw motorvaardigheden te ontwikkelen.

Onze motoropleiding is opgedeeld in twee delen: voertuigbeheersing en verkeersdeelneming. Dit zorgt ervoor dat je zowel de controle over de motor als de vaardigheden in het verkeer volledig onder de knie krijgt.

Plan eenvoudig online je eerste proefles. Voor meer informatie of specifieke vragen kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Motorrijles in Maastricht bij Osseforth Opleidingen
Onze vestigingen
Beste rijschool
van regio Maastricht

Start jouw rij- of beroepsopleiding in Maastricht

icoon-klok

Geen wachttijden

Begin deze week nog met lessen

icoon-kalender

Zelf lessen plannen

Blijf baas over je
eigen agenda

icoon-trofee

Beste ANWB rijschool 2022

Kwaliteit wordt beloond! 

ANWB BOVAG FAM Transportopleider
Vestigingen
Elsloo

Business Park Stein 165
6181 MA Stein
Route

046 423 1200
Bellen

Heerlen

Beitel 94
6422 PB Heerlen
Route

045 707 8015
Bellen

Venlo

Kazernestraat 20
5928 NL Venlo
Route

077 707 8181
Bellen

Maastricht

Scharnerweg 18
6224 JG Maastricht
Route

043 36 26 998
Bellen

Klanten aan
het woord.

Bekijk alle 2787
beoordelingen 

8.9
10
Angela

Ossenforth is een fijne rijschool Bij de planning denken ze met je mee over het aantal lessen, het tijdschema en aansluitend het praktijkexamen Hele fijne lessen gehad van Theo en Arno Beiden prettig in de omgang en hebben me veel geleerd Bedankt Arno voor de laatste begeleidingslessen “bijzondere verrichtingen” en steun bij het praktijkexamen Heel erg blij met het behalen van mijn BE rijbewijs

Lees meer

23-06-2024,

10
Rowen

Top begeleiding. Precies genoeg gehad aan alle lessen die zij mij hadden aanbevolen

22-06-2024,