Code 95 halen

Code 95 nascholing in Limburg

Osseforth Opleidingen is dé specialist in Code 95 nascholingen in Limburg, waaronder Geleen, Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Roermond en Sittard. Wij bieden een uitgebreid scala aan cursussen en trainingen die voldoen aan alle vereisten voor het behalen/vernieuwen van jouw Code 95-certificaat.

Met jarenlange ervaring in hoogwaardige trainingen zijn wij de betrouwbare partner om jouw Code 95 te behalen in Limburg.

Code 95 cursus inplannen

Code 95 cursussen

In Limburg bieden wij een uitgebreid aanbod trainingen om je te helpen bij het behalen van jouw Code 95-certificaat. Onze programma's omvatten verschillende onderdelen, waaronder verkeersveiligheid, digitale tachograaf, ladingzekering en meer.

Een van onze populaire opties is ons Code 95 pakket voor 35 uur, dat alle vereiste nascholingsuren omvat. Dit pakket is speciaal ontworpen om chauffeurs in Limburg een uitgebreide en complete cursus te bieden, zodat ze volledig voldoen aan de wettelijke vereisten voor Code 95.

Code 95 theoriecursussen

Ontdek onze uitgebreide Code 95-theoriecursussen, inclusief onderwerpen zoals algemene veiligheid, lading en preventie.

Deze cursussen zijn speciaal ontworpen om beroepschauffeurs te voorzien van essentiële kennis en vaardigheden voor veiligheid, correcte belading en risicopreventie.

Code 95 praktijkcursussen

We bieden verschillende praktijkcursussen voor Code 95, waaronder Het Nieuwe Rijden, Rijoptimalisatie en U16 Heftruck. De praktijkdagen zijn beschikbaar voor zowel basis als herhaling en bestaan uit twee dagdelen. 

Met ervaren instructeurs en een focus op praktische vaardigheden, leren chauffeurs tijdens deze intensieve trainingen geavanceerde rijtechnieken, optimaliseren ze hun rijgedrag en/of krijgen ze praktische ervaring in het veilig bedienen van een heftruck.

Code 95 e-learnings

Onze innovatieve e-learning modules voor Code 95 zijn een efficiënte en effectieve nieuwe manier van leren.

Wij bieden verschillende (gedeeltelijke) online cursussen aan, waarmee chauffeurs flexibel kunnen studeren en hun kennis kunnen verbeteren in hun eigen omgeving. Een boeiende leerervaring met interactieve lesmaterialen en praktijkvoorbeelden.

Onze vestigingen
De Code 95 opleider
van Limburg

Waarom is dat goed voor jou?

icoon-klok

Geen wachttijden

Behaal jouw Code 95 cursussen op korte termijn.

icoon-trofee

Variatie cursusaanbod

Diverse trainingen incl. e-learnings die voldoen aan alle vereisten.

icoon-kalender

Flexibele planning

Plan zelf je lessen in, zodat het past in jouw planning. 

ANWB BOVAG FAM Transportopleider

Code 95 kosten

Wat kost het behalen van Code 95 in Limburg?

De kosten voor Code 95 cursussen in Limburg kunnen varieren afhankelijk van aanbieder en de specifieke onderdelen. In onze cursusagenda vind je de actuele prijzen per cursus en kun je je direct inschrijven. 

Wij bieden ook een compleet Code 95 nascholingspakket van 35 uur. Met dit pakket kun je alle vereiste cursussen in één keer volgen tegen een gunstiger tarief dan wanneer je ze afzonderlijk zou nemen. 

Bij verdere vragen over de kosten van onze Code 95 cursussen kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Cursusagenda

Code 95 halen Limburg | Osseforth Rijopleidingen

Code 95 buschauffeur

Als buschauffeur is het behalen en behouden van het Code 95-certificaat van essentieel belang. Het is een vereiste voor het uitoefenen van het beroep en is bedoeld om de veiligheid en professionaliteit van buschauffeurs te waarborgen.

Onze uitgebreide Code 95 cursussen die specifiek zijn ontworpen voor buschauffeurs omvatten een breed scala aan onderwerpen, zoals verkeersregels, rijvaardigheid, passagiersveiligheid, en milieubewust rijden. Onze ervaren instructeurs bieden praktijkgerichte trainingen zodat je niet alleen voldoet aan de wettelijke eisen, maar ook je vaardigheden verbetert en jezelf als professionele chauffeur ontwikkelt.

Klanten aan
het woord.

Bekijk alle 2772
beoordelingen 

8.9
10
Angie

Ik heb bij het 1e deel les gehad van 3 verschillende rijleraren en bij het 2e deel van 2.. allemaal even leuke en relaxte leraren. Alles wordt rustig en duidelijk uitgelegd en voor extra vragen en uitleg is altijd tijd. Ik zou het zeker iedereen aanbevelen hier te gaan lessen. Ik kon zelf ook precies aangeven welke dagen en tijden ik wilde lessen, hier werdt perfect rekening mee gehouden. De vlaai kom ik snel langs brengen haha

Lees meer

13-04-2024,

10
Nikki Munsters

ja top

20-03-2024,