Code 95 halen

Code 95 nascholing in Limburg

Osseforth Opleidingen is dé specialist in Code 95 nascholingen in Limburg, waaronder Geleen, Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Roermond en Sittard. Wij bieden een uitgebreid aanbod cursussen en trainingen die voldoen aan alle vereisten voor het behalen/vernieuwen van jouw Code 95-certificaat.

Met jarenlange ervaring in hoogwaardige trainingen zijn wij de betrouwbare partner om jouw Code 95 te behalen in Limburg.

Code 95 cursus inplannen

Osseforth

Code 95 kosten

Wat kost het behalen van Code 95 in Limburg?

De kosten voor Code 95 cursussen in Limburg kunnen varieren afhankelijk van aanbieder en de specifieke onderdelen. In onze cursusagenda vind je de actuele prijzen per cursus en kun je je direct inschrijven

Wij bieden ook een compleet Code 95 nascholingspakket van 35 uur. Met dit pakket kun je alle vereiste cursussen in één keer volgen tegen een gunstiger tarief dan wanneer je ze afzonderlijk zou nemen. 

Bij verdere vragen over de kosten van onze Code 95 cursussen kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. 

 

Code 95 cursusoverzicht

Bekijk ons Code 95 cursusoverzicht en de bijbehorende kosten. 

Cursusagenda

 

Code 95 cursussen

Alleen bij Osseforth: Code 95 in één week! 

In Limburg bieden wij een uitgebreid aanbod trainingen om je te helpen bij het behalen van jouw Code 95-certificaat. Onze programma's omvatten verschillende onderdelen, waaronder verkeersveiligheid, digitale tachograaf, ladingzekering en meer.

Een van onze populaire opties is ons Code 95 pakket voor 35 uur, dat alle vereiste nascholingsuren omvat. Dit pakket is speciaal ontworpen om chauffeurs in Limburg een uitgebreide en complete cursus te bieden, zodat ze volledig voldoen aan de wettelijke vereisten voor Code 95.

Het is bij Osseforth Opleidingen mogelijk om jouw Code 95 binnen 1 week te behalen (maandag t/m vrijdag). In slechts 3,5 dag heb jij snel jouw Code 95 op zak! 

Code 95 theoriecursussen

Ontdek onze uitgebreide Code 95-theoriecursussen, inclusief onderwerpen zoals algemene veiligheid, lading en preventie.

Deze cursussen zijn speciaal ontworpen om beroepschauffeurs te voorzien van essentiële kennis en vaardigheden voor veiligheid, correcte belading en risicopreventie.

Code 95 praktijkcursussen

We bieden verschillende praktijkcursussen voor Code 95, waaronder Het Nieuwe Rijden, Rijoptimalisatie en U16 Heftruck. De praktijkdagen zijn beschikbaar voor zowel basis als herhaling en bestaan uit twee dagdelen. 

Met ervaren instructeurs en een focus op praktische vaardigheden, leren chauffeurs tijdens deze intensieve trainingen geavanceerde rijtechnieken, optimaliseren ze hun rijgedrag en/of krijgen ze praktische ervaring in het veilig bedienen van een heftruck.

Code 95 e-learnings

Onze innovatieve e-learning modules voor Code 95 zijn een efficiënte en effectieve nieuwe manier van leren.

Wij bieden verschillende (gedeeltelijke) online cursussen aan, waarmee chauffeurs flexibel kunnen studeren en hun kennis kunnen verbeteren in hun eigen omgeving. Een boeiende leerervaring met interactieve lesmaterialen en praktijkvoorbeelden.

Onze vestigingen
De Code 95 opleider
van Limburg

Haal in 3,5 dag jouw Code 95!

icoon-klok

Geen wachttijden

Behaal jouw Code 95 cursussen op korte termijn.

icoon-trofee

Variatie cursusaanbod

Diverse trainingen incl. e-learnings die voldoen aan alle vereisten.

icoon-kalender

Flexibele planning

Plan zelf je lessen in, zodat het past in jouw planning. 

ANWB BOVAG FAM Transportopleider

Code 95 verlengen

Code 95 (bijna) verlopen? Boek je nieuwe cursus!

Is je Code 95-certificaat (bijna) verlopen en ben je op zoek naar een snelle oplossing? Onze uitgebreide nascholingscursussen bieden de perfecte oplossing om je Code 95 tijdig te verlengen. Met een breed scala aan cursussen, bestaande uit onder andere e-learnings, ga jij weer snel de weg op. 

Wij bieden jou de vrijheid om zelf je cursussen in te plannen, zodat je snel aan je nascholingsvereisten kunt voldoen én op een moment dat het jou het beste uitkomt.

Bekijk onze cursusagenda voor de diverse cursussen of complete pakketen in Limburg om jouw Code 95 snel te verlengen

Code 95 verlengen

Osseforth

Code 95 vrachtwagen

Code 95 cursus voor (beginnende) vrachtwagenchauffeurs

Voor vrachtwagenchauffeurs is Code 95 essentieel, zowel voor de professionele vaardigheden als de wettelijke vereisten. Voorzie jezelf als chauffeurs van up-to-date kennis en vaardigheden die essentieel zijn voor het veilig en efficiënt uitvoeren van je werk. 

Bij ons kun je terecht voor een uitgebreid aanbod van Code 95 nascholingscursussen die specifiek zijn ontwikkeld voor vrachtwagenchauffeurs. Van verkeersregels en rijtechnieken tot ladingzekering en digitale tachograaf training. 

Of je nu je Code 95-certificaat voor het eerst behaalt of op zoek bent naar een herhalingscursus, wij bieden de trainingen die je nodig hebt om veilig en succesvol de weg op te gaan als vrachtwagenchauffeur.

Code 95 buschauffeur

Code 95 cursussen voor buschaffeurs

Als buschauffeur in Limburg is het behalen en behouden van het Code 95-certificaat van essentieel belang. Het is een vereiste voor het uitoefenen van het beroep en is bedoeld om de veiligheid en professionaliteit van buschauffeurs te waarborgen.

Onze uitgebreide Code 95 cursussen die specifiek zijn ontworpen voor buschauffeurs omvatten een breed scala aan onderwerpen, zoals verkeersregels, rijvaardigheid, passagiersveiligheid en milieubewust rijden. Onze ervaren instructeurs bieden praktijkgerichte trainingen zodat je niet alleen voldoet aan de wettelijke eisen, maar ook je vaardigheden verbetert en jezelf als professionele buschauffeur ontwikkelt.

Veelgestelde vragen Code 95

Code 95

 • Wat is Code 95?

  Code 95 is een aanduiding op het rijbewijs die aangeeft dat een chauffeur vakbekwaam is en mag rijden met voertuigen waarvoor rijbewijs C of D vereist is. Het is verplicht voor professionele chauffeurs die beroepsmatig rijden in vrachtwagens (C) of bussen (D).

  Om Code 95 te behalen, moeten vracht- en buschauffeurs een nascholingsprogramma volgen van in totaal 35 uur, bestaande uit verschillende cursussen. Deze nascholing is bedoeld om de verkeersveiligheid te bevorderen en de vakbekwaamheid te vergroten.

 • Wanneer heb je Code 95 nodig?

  Code 95 is verplicht voor professionele chauffeurs die beroepsmatig rijden met voertuigen waarvoor een rijbewijs C (vrachtwagen) of D (bus) vereist is. Dit betekent dat je Code 95 nodig hebt als je als beroepschauffeur werkzaam bent in de transportsector en je regelmatig vracht of passagiers vervoert. Zonder geldig Code 95-certificaat mag je niet rijden in voertuigen waarvoor Code 95 vereist is, zelfs niet als je in het bezit bent van een geldig rijbewijs C of D.

 • Hoelang is Code 95 geldig?

  Code 95 is geldig voor een periode van vijf jaar. Na deze periode moet een chauffeur de nascholing opnieuw volgen om het certificaat te vernieuwen. Dit houdt in dat bus- en vrachtwagenchauffeurs elke vijf jaar in totaal 35 uur aan nascholing moeten volgen om hun Code 95 geldig te houden.

 • Hoeveel uur is Code 95?

  Code 95 vereist in totaal 35 uur aan nascholing. Deze nascholing kan worden verdeeld over verschillende cursussen en trainingen die zijn goedgekeurd volgens de Europese richtlijnen.

  Bij Osseforth Opleidingen bieden we een ruim aanbod aan diverse goedegekeurde Code 95 cursussen. We bieden zelfs een Code 95 pakket voor 35 uur aan, dat alle vereiste nascholingsuren omvat. Je kunt deze vinden in onze cursusagenda

 • Hoe kan ik mijn Code 95 behalen?

  Om je Code 95 te behalen, moet je een nascholingsprogramma volgen van in totaal 35 uur. Bij Osseforth Opleidingen kun je kiezen om een compleet Code 95 pakket voor 35 uur te volgen of lossen cursussen. Je vindt al onze cursussen die goedgekeurd zijn volgens de Europese richtlijnen in onze cursusagenda inclusief mogelijkheid om direct te boeken en de actuele kosten. 

Klanten aan
het woord.

Bekijk alle 2787
beoordelingen 

8.9
10
Angela

Ossenforth is een fijne rijschool Bij de planning denken ze met je mee over het aantal lessen, het tijdschema en aansluitend het praktijkexamen Hele fijne lessen gehad van Theo en Arno Beiden prettig in de omgang en hebben me veel geleerd Bedankt Arno voor de laatste begeleidingslessen “bijzondere verrichtingen” en steun bij het praktijkexamen Heel erg blij met het behalen van mijn BE rijbewijs

Lees meer

23-06-2024,

10
Rowen

Top begeleiding. Precies genoeg gehad aan alle lessen die zij mij hadden aanbevolen

22-06-2024,