Leefstijl chauffeur

Direct plannen?

Data kiezen

Leefstijl - Code 95

Chauffeurs hebben een zittend beroep. Het grootste gedeelte van hun werktijd zitten chauffeurs, ze zijn aan het rijden. De pauzes tijdens een werkdag vinden plaats op een parkeerplaats langs de weg. Hoe gemakkelijk is het dan niet om een ongezonde snack te kopen bij het tankstation? Maar het is wel slecht voor uw gezondheid. Door de cursus Leefstijl te volgen krijgt u meer kennis en praktische tips om u lichamelijk beter te voelen.  

Onze opleidingen zijn maatwerk; wij doen dan ook graag op maat een voorstel voor het opleiden van collega's/ werknemers. Neem contact op met Osseforth Opleidingen Limburg of bel direct met 046 - 423 1200.

Programma Leefstijl

De cursus Leefstijl bestaat enkel uit een theoriegedeelte. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • voeding-­ en maaltijdschijf
  • (belang van) gezonde voeding
  • risico’s ongezonde voeding
  • gezond bewegen
  • alcohol en roken
  • omgaan met stress en werkdruk

Doel en doelgroep

Beroepschauffeurs hebben een zittend beroep. Ze zitten achter het stuur en rijden honderden kilometers per dag.  Het doel van deze cursus is om inzicht te krijgen in het voorkomen van fysieke risico’s. Na deze cursus bent u zicht ook meer bewust van het belang van een goede fysieke en mentale gezondheid. 

Locatie

De opleiding vindt plaats op onze vestiging Sittard-Geleen in Elsloo. Bij voldoende aanmeldingen of specifieke wensen van opdrachtgever kan de gehele cursus in-company verzorgd worden.

Examen

Aan deze training is geen examen verbonden, deelnemers ontvangen een certificaat van deelname.

Duur en waarde

Waarde nascholing en opleidingsduur: 7 uur

8.9

Stel direct
een vraag

We reageren binnen 24uur