• Snel je rijbewijs halen
 • Geen wachttijden
 • Grote rijschool met veel flexibiliteit

Instructeursopleiding volgen?

Met baangarantie bij Osseforth!

Klaar om jouw droom als rijschoolinstructeur waar te maken? Kies dan voor de instructeursopleiding bij Osseforth en profiteer van onze baangarantie en de mogelijkheid om tot wel €2000 terug te krijgen. Met onze focus op kwaliteit, begeleiding en een succesvolle carrière bieden wij jou de ideale start. Schrijf je vandaag nog in en zet de eerste stap naar een veelbelovende toekomst als rijschoolinstructeur!

Informatiemiddag Instructeursopleiding

Kom op  26 september naar de informatiemiddag over de instructeursopleiding. Tijdens deze middag kom je meer te weten over de inhoud en opbouw van de opleiding.

26 september 2023
13:30 - 15:30
Beitel 94
6422 PB Heerlen

Meer informatie aanvragen  

Onze baangarantie geeft jou de zekerheid dat je na het succesvol afronden van onze instructeursopleiding direct aan de slag kunt bij Osseforth. Met een groeiende vraag naar rijinstructeurs, zorgen wij ervoor dat jouw talent niet onbenut blijft. Geen zorgen over werk vinden na je opleiding, bij ons ben je verzekerd van een baan!

Maar dat is nog niet alles. Bij Osseforth belonen we jouw inzet en succes graag met een financiële stimulans. Slagen voor je instructeursopleiding én aan het werk gaan bij ons betekent dat je tot wel €2000 van je opleidingskosten terug kunt krijgen. Zo wordt jouw investering beloond en heb je direct een mooie start in je nieuwe carrière.

Onze instructeursopleiding gaat verder dan alleen het aanleren van rijvaardigheden. We besteden ook veel aandacht aan didactische vaardigheden en pedagogische kennis, zodat jij als instructeur in staat bent om jouw kennis op een effectieve manier over te brengen op toekomstige leerlingen. Onze ervaren docenten begeleiden je intensief tijdens het hele opleidingstraject, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen.

De opleiding start in september.

Opleiding

met baangarantie

Informatie aanvragen

8.9
Meer informatie aanvragen over de instructeursopleiding
Waarom Osseforth?

Zelf lessen plannen

Betrouwbare opleider

Hoogste landelijke percentage volgens IBKI

Continuïteit gewaarborgd

Vacatures in heel Limburg

Van Weert tot Heerlen en van Venlo tot Maastricht

Geen wachttijden

In-house stage

Stage lopen bij je toekomstige collega's

Als rijinstructeur heeft u een creatieve, verantwoordelijke en afwisselende baan met veel sociale contacten. Tevens heeft u veel vrijheid om uw dag in te delen en ontvangt u een aantrekkelijk salaris. Vanwege de constante vraag naar rijinstructeurs is een opleiding tot rijinstructeur een goede investering!

De opleiding tot rijinstructeur bestaat uit verschillende fases. Hieronder volgt een overzicht van deze fases en hoe deze zijn opgebouwd.

 1. Fase 1A - Theorie van de rijtaak. 
  Wet- en regelkennis, vekeerstaak, verkeersveiligheid, ander verkeer, mobiliteit en doorstroming, mileu, rijprocedure, verkeersinzicht. 
 2. Fase 2A en 2B - Onderwijskunde
  Didactische voorwaarden
 3. Fase 1B - Rijproef
  Eigen vaardigheid, praktijkrit
  Eigen vaardigheid, bijzondere verrichtingen
 4. Fase 3 - Stage
  40 uur stage lopen bij Osseforth

Bij Osseforth Opleidingen staat jouw ontwikkeling centraal. Met onze stage voor de instructeursopleiding doe je waardevolle praktijkervaring op onder begeleiding van ervaren professionals. Leer van de besten in het vak terwijl je zelfstandig rijlessen geeft aan enthousiaste leerlingen.

Daarnaast bieden wij een breed scala aan faciliteiten en leermiddelen die jou helpen om het beste uit je stage te halen. Van geavanceerde lesvoertuigen tot moderne lesmethoden, je hebt toegang tot alle tools die je nodig hebt om je leerlingen te begeleiden naar hun rijbewijs.

Altijd al erover gedacht om rij-instructeur te worden? Osseforth Opleidingen bied je de mogelijkheid om de opleiding tot rij-instructeur te volgen in je eigen regio met daaraan gekoppeld een baangarantie.

Na het afronden van de opleiding tot rij-instructeur ga je aan de slag als instructeur voor de categorie B. De regio waarin dit gebeurt, is natuurlijk te bespreken. Door de stage ben je al bekend met het team en de werkvloer waardoor je makkelijk kunt instromen in je nieuwe functie!

Mocht je in de toekomst willen doorgroeien naar bijvoorbeeld motor- of vrachtwageninstructeur, dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. 

Stel direct een vraag

We reageren binnen 24 uur