Nascholingsweek 35 uur

Een week lang nascholing code 95

Volg gemakkelijk en snel alle benodigde nascholing. Elke maand bieden wij een week lang nascholing code 95 tegen een gereduceerd tarief!

Nascholingsweken volgen met voordelig nascholingspakket

Het nascholingspakket geeft u de kans om al uw verplichte nascholing op een voordelige manier te volgen. Met het organiseren van de nascholingsweken maken we het u nog gemakkelijker. In een week tijd krijgt u nu de mogelijkheid om voordelig uw 35 uur nascholing te volgen!

Elke maand zijn er nascholingsweken gepland. Tijdens de logistieke nascholingweken komen herhalingscursussen voor de heftruck en reachtruck aan bod. Ook de cursus VCA basis is onderdeel van het programma. Om in te springen op deze behoefte bieden we nascholingsweken op maat aan: specifieke logistieke nascholingsweken en speciaal voor buschauffeurs en vrachtwagenchauffeurs.  

Nascholingspakket 35 uur

Komt de komende nascholingsweek niet goed uit met uw planning? Dan schaf het nascholingspakket aan en kies zelf vier theoriecursussen en één praktijkdag uit de nascholingskalender. 

Overige bijzonderheden

  • Bij een nascholingscursus is inbegrepen: inlogcode, koffie en thee en een lunch
  • Het 35 uur nascholingspakket is een aktiepakket, de pakketprijs dient voor aanvang eerste cursus volledig betaald te zijn
  • Exclusief zijn de aan- en afmeldkosten voor de code 95, *deze bedragen € 23,95 per dag
8.9

Stel direct
een vraag

We reageren binnen 24uur