8.9
2778

beoordelingen

01
02

Motorrijschool Limburg

Proefles motorrijbewijs inplannen

Bekijk onze cursusagenda

Andere opleiding volgen? 

Van scooter tot aanhanger en vaarbewijs

 

Motorrijschool Limburg

Motorrijschool Osseforth Opleidingen in Limburg

Osseforth Opleidingen is de grootste motorrijschool in Limburg. Met onze vakkundige KNMV motorinstructeurs en twee eigen afgesloten oefenterreinen, bieden we de ideale professionele omgeving om jouw motorvaardigheden te ontwikkelen. 

Start op korte termijn met motorrijlessen bij Osseforth Opleidingen en behaal jouw motorrijbewijs! 

Motorrijles inplannen

Osseforth

Motorrijbewijs kosten

Prijzen voor motorrijlessen in Limburg

De kosten voor het behalen van je motorrijbewijs zijn afhankelijk van diverse factoren, zoals het aantal lessen dat je nodig hebt. Tijdens een proefles beoordeelt onze ervaren instructeur jouw rijvaardigheid en maakt hij een inschatting van het aantal benodigde lessen. Zo krijg je een realistisch beeld van de kosten en kun je gericht aan de slag.

We bieden een motorrijlespakket op maat zodat het voor jou voordelig is om jouw motorrijbewijs te behalen in Limburg. De actuele kosten voor onder andere een proefles vind je in onze cursusagenda. 

 

Onze vestigingen
Dé motorrijschool
van Limburg

Waarom is dat goed voor jou?

icoon-klok

Geen wachttijden

Start op korte termijn met lessen

icoon-kalender

Flexibele planning

Plan je eigen motorlessen in

icoon-trofee

Ideale leeromgeving

Twee oefenterreinen in Limburg en KNMV instructeurs

ANWB BOVAG FAM Transportopleider
Osseforth

Motorrijles proefles Limburg

Onze proefles voor het motorrijbewijs biedt jou de perfecte gelegenheid om kennis te maken met onze motorrijschool. De proefles is ontworpen om jou én ons een idee te geven van jouw leerproces en startniveau

Je maakt kennis met een van onze ervaren instructeurs en de motor. Je leert enkele basisvaardigheden voor het motorrijden en de instructeur zal je advies en aanwijzingen geven. Aan het einde van de proefles zal de instructeur een inschatting maken van het aantal benodigde lessen. De motorproefles en het eerste gedeelte van de opleiding vindt plaats op een afgesloten motoroefenterrein, vrij van al het verkeer.

Motorrijbewijs halen in Limburg

Motorrijlessen bij Osseforth Opleidingen

We streven ernaar om jou op een efficiënte en effectieve manier je motorrijbewijs te laten halen in Limburg. Gedurende je motorlessen kun je gratis gebruik maken van ons assortiment helmen en kleding, je hoeft deze dus niet direct aan te schaffen. Nadat we tijdens de proefles hebben bepaald hoeveel lessen je nodig hebt, gaan we gericht aan de slag.

Motoropleiding: voertuigbeheersing en verkeersdeelneming

Onze motoropleiding is opgedeeld in twee delen: voertuigbeheersing en verkeersdeelneming. 

Deel 1 AVB: voertuigbeheersing. 
Op onze eigen afgesloten oefenterreinen in Limburg, gelegen in Elsloo en Heerlen, leer je de motor beheersen en voer je de bijzondere verrichtingen uit. Door het afgesloten terrein heb je geen last van andere weggebruikers. Het examen voor deel 1 wordt ook op dit terrein afgenomen.

Deel 2 AVD: verkeersdeelneming.
In dit deel van de motoropleiding ligt de nadruk op verkeersinzicht. Je leert veilig deel te nemen aan het verkeer met de motor. Motorrijlessen gericht op verkeersdeelneming worden aangeboden vanuit de locaties Elsloo, Heerlen en Maastricht. 

Osseforth

Motorrijbewijs halen bij Osseforth Opleidingen

 • Motorles op eigen afgesloten motoroefenterrein.
 • Snel starten en snel op examen.
 • De grootste (motor)opleider van Limburg.
 • Instructeur volgt met motor.
 • Opleider voor A1, A2 en A onbeperkt.
 • Al meer dan 40 jaar ervaring.

Eerste motorrijles inplannen? 

Plan jouw proefles voor het motorrijbewijs in via onze cursusagenda. 

Cursusagenda

Osseforth

Tips eerste motorrijles

De eerste motorrijles kan spannend zijn, daarom geven we je drie handige tips! 

 • Ontspan en blijf kalm: Het is normaal om wat zenuwachtig te zijn voor je eerste motorrijles, maar probeer ontspannen te blijven. Je instructeur is er om je te begeleiden en je te helpen.
 • Focus op veiligheid: Luister goed naar de instructies en vertrouw op de begeleiding van je instructeur.
 • Stel vragen: Aarzel niet om vragen te stellen als er iets niet duidelijk is. Je eerste motorrijles is een leerervaring, dus maak er gebruik van om alles goed te begrijpen.

Veelgestelde vragen motorrijbewijs halen

Motorrijlessen

 • Hoeveel motorrijlessen heb ik nodig?

  Het aantal benodigde motorrijlessen varieert en wordt bepaald tijdens een proefles, waarin onze instructeur jouw vaardigheden beoordeelt. 

 • Wat kost motorrijles?

  Op basis van een proefles op de motor maakt de instructeur een inschatting van het aantal benodigde rijlessen. We bieden op maat gemaakte motorrijlespakketten aan voor een voordelige optie om je motorrijbewijs te halen. Bekijk onze cursusagenda voor actuele kosten, inclusief proeflessen.

 • Welke spullen moet ik aanschaffen voor mijn motorrijlessen?

  Tijdens je motorrijlessen bij Osseforth Opleidingen kun je gratis gebruik maken van een uitgebreid aantal helmen en diverse maten kleding. Je hoeft deze dus niet direct aan te schaffen. 

 • Hoe snel kan ik beginnen met motorrijlessen?

  Over het algemeen kun je binnen een week beginnen met motorrijlessen bij Osseforth Opleidingen. Binnen vier weken kun je op rij-examen. 

 • Moet ik ook een theorie-examen afleggen voor het motorrijbewijs?

  Iedereen moet een theorie-examen afleggen wanneer hij/zij een motorrijbewijs wilt behalen. Ook wanneer je al beschikt over een autorijbewijs. Het theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig. 

Klanten aan
het woord.

Bekijk alle 2778
beoordelingen 

8.9
10
Lotte

Ik heb rijles gehad van Leon. Hij heeft mij echt super les gegeven. Ik was vaker wat onzeker in het maken van keuzes. Dit leidde dat ik erg onbesluitvaardig was. Hij heeft mij hier super in begeleid en aandacht gegeven aan mijn verbeterpunten zonder mij hier nóg onzekerder over te maken. Hij wil echt dat je je prettig en op je gemak voelt in de auto en doet daar alles aan! Ik zou hem dan ook zeker aanraden!

Lees meer

16-05-2024,

10
Keanau

Erg goeie begeleiding, erg tevreden over het personeel. Er wordt goed met met je meegekeken en ben erg tevreden.

04-05-2024,