• Snel je rijbewijs halen
 • Geen wachttijden
 • Grote rijschool met veel flexibiliteit

Motoropstapdag

25 maart in Elsloo

Proefles voor maar €35 in plaats van €70! En tot €100 korting en gratis herexamengarantie.

In maart vinden weer de jaarlijkse motoropstapdagen plaats, op zaterdag 25 maart  as in Elsloo. Tijdens de motor opstapdag maak je kennis met het motorrijden met meer dan 50% korting. 

De motoropstapdagen vinden plaats op onze besloten motoroefenterreinen in Elsloo, hierbij kan je ongestoord en op je eigen tempo je eerste motorervaring op doen. Tijdens deze proeflessen leer je de beginselen van het motorrijden. Je ervaart hoe het is om op een motor te zitten, gas te geven en te remmen. Ook maak je kennis met de werkwijze van onze rijschool. De motor proefles duurt in totaal 90 minuten, waarvan je een uur zelf rijdt op het terrein. 

Inschrijven

 

Stap voor stap

 1. Opstarten
  De juiste motorkleding aantrekken, leren kennen van de instructeurs en uitleg over de opstapdag

 2. Motorkennis

  De ervaren motorinstructeurs leggen alles uit over het gebruik en de functies van de motoren.

 3. Koppeling en gas

  We beginnen het échte rijden om de motor met het wegrijden met koppeling. Daara leren we ook de fijne kneepjes van het wegrijden met koppeling en gas.

 4. Op- en terugschakelen
  Als we het wegrijden onder de knie hebben gaan we meer gebruik maken van het besloten oefenterrein en gaan we op- en terugschakelen met lekker grote rondes over het terrein

 5. Beide remmen gebruiken
  Ook het (veilig) gebruiken van de remmen is cruciaal. Ook dit gaan we goed oefenen.

 6. Oefeningen
  Om alle kennis en kunde goed in praktijk te brengen doen we het laatste deel echte CBR examenoefeningen zoals; achtjes draaien en slalom oefeningen.

 7. Evaluatie
  We sluiten af met een nabespreking van de opstapdag en jouw motortalent. Instructeurs geeft je tips en tricks en legt je alles uit over de opleidingsmogelijkheden.

Motor
Opstapdag

35,-

Meedoen aan opstapdag

8.9
Waarom Osseforth?

Zelf lessen plannen

Breed opleidingsaanbod

Verschillende motoropleidingen en vervolgopleidingen

Continuïteit gewaarborgd

Besloten motor oefenterrein

Veilig lessen op afgesloten oefenterrein zonder overig verkeer

Geen wachttijden

Droomstart

Zeer voordelig lessen met bijna 50% korting

Deelnemen aan de opstapdag?

Start met het betere leven, een leven mét motor! Ervaar het motor rijden tijdens de voordelige motoropstapdag.

 Meedoen

Met onze motorinstructeurs proef je meteen aan de motorcultuur. Voor je het weet stap je bij Osseforth vol vertrouwen op de nieuwe motoren en gaat het echt gebeuren: geen vertrouwd oefenterrein meer om je voertuigbeheersing te oefenen, maar de weg op!

Het gevoel van kilometers weg die jij je machtig maakt, daar heb je zo lang naar verlangd. Terwijl je volop geniet van het geluid van de motoren en het verbluffende uitzicht vanuit motorperspectief, attendeert de instructeur je op de laatste aandachtspuntjes. Het is tijd om de motorrijles af te ronden en te laten zien dat je het kunt op examen. Je bent er klaar voor om zelfstandig de weg op te gaan met het felbegeerde 'papiertje' op zak!

Je motoropleiding bij Osseforth bestaat uit een theorie gedeelte en twee praktijkgedeelten. Je mag pas op voor praktijkgedeelte als je de theorie gehaald hebt. Met je theorie examen laat je zien dat je de verkeersregels en verkeersinzicht beheerst. Om dit zo snel mogelijk onder de knie te hebben bieden we jou de perfecte voorbereiding met theoriemiddelen of een avondcursus motor theorie.

Avondcursus motor theorie
Denk je dat je motor theorie een makkie is? Dat valt vies tegen, auto theorie is toch echt andere stof dan motor theorie. Wil jij maximaal voorbereid zijn op je motor theorie examen? Schrijf je in voor de avondcursus ontvang een theorieboek en 10 uur toegang tot online theorie en stel jouw vragen aan onze ervaren instructeur.

Na het behalen van je motorrijbewijs, koop je meteen een motor? Ga je veel rijden, rij je maar af en toe? Of heb je jaren geleden je motorrijbewijs gehaald en stapt weer op? Je motorbeheersing verbeteren? Wil je met meer vertrouwen de Eifel, Ardennen of Alpen in?  Dan heeft Osseforth diverse mogelijkheden voor je om op een leuke, leerzame en lekkere manier je skills te verbeteren. Dit in groepjes van maximaal 5 onder begeleiding van een WRM gecertificeerde instructeur.

Stel direct een vraag

We reageren binnen 24 uur