• Snel je rijbewijs halen
 • Geen wachttijden
 • Grote rijschool met veel flexibiliteit

Deelnemen aan een Motor Opstap Dag?

Schrijf je direct in!

Zaterdag 9 maart in Heerlen!

De motoropstapdagen vinden plaats op onze besloten motoroefenterreinen in Heerlen en Elsloo, hierbij kan je ongestoord en op je eigen tempo je eerste motorervaring op doen. Tijdens deze proeflessen leer je de beginselen van het motorrijden. Je ervaart hoe het is om op een motor te zitten, gas te geven en te remmen. Ook maak je kennis met de werkwijze van onze rijschool. De motor proefles duurt in totaal 90 minuten, waarvan je een uur zelf rijdt op het terrein. 

De motoropstapdag biedt meer dan een standaard proefles. Want tijdens de motoropstapdag staan er oefeningen opgesteld die je ook bij het CBR-examen tegen kunt komen.
Zo krijg je een nog duidelijker beeld van wat je allemaal moet kunnen om je motorrijbewijs te halen!

Meer informatie aanvragen  

Tijdens de Motor Opstap Dag hebben we ook nog een leuke actie! 
Zo krijg je tot wel €100 korting op een pakket bij inschrijving voor de rijopleiding én ontvang je een gratis theoriepakket t.w.v. €44,95

Stap voor stap

 1. Proefles 
  Leren kennen van de instructeur, de rijschool én jouw rijtalenten.

 2. Theorie-examen

  Leren van de verkeersregels en inzichten en het behalen van je CBR theorie examen.

 3. AVB

  Voertuigbeheersing: Leren motorrijden op afgesloten oefenterrein door middel van 12 bijzondere verrichtingen. Het AVB examen van het CBR vind plaats op ons eigen oefenterrein. Voor dit onderdeel bieden wij een herexamengarantie.

 4. AVD
  Verkeersdeelname: start de motoren, je gaat de openbare weg op. Nu begint het echte leren motorrijden gericht op deelname in het verkeer.

 

Tijdens de motoropstapdag geniet je van voordeel op de proefles en zelfs op het lespakket! Dus kom langs tijdens de motoropstapdag van Osseforth Opleidingen.

Niet wachten... begin nu met motorrijlessen!

Deelnemen?

35,-

Aanmelden

8.9
Meer informatie aanvragen over Motor Opstap Dagen
Waarom Osseforth?

Zelf lessen plannen

Grootste rijschool van Limburg

Altijd een instructeur die bij jou past. 

Continuïteit gewaarborgd

Geen tijdverlies

Door bezit van eigen motor oefenterrein.

Geen wachttijden

Geen wachttijden

Begin deze week nog met lessen

Direct een (proef)les inplannen?

Maak kennis met onze instructeurs en ontdek jouw eigen rijtalenten.

Proefles inplannen

Met onze motorinstructeurs proef je meteen aan de motorcultuur. Voor je het weet stap je bij Osseforth vol vertrouwen op de nieuwe motoren en gaat het echt gebeuren: geen vertrouwd oefenterrein meer om je voertuigbeheersing te oefenen, maar de weg op!

Het gevoel van kilometers weg die jij je machtig maakt, daar heb je zo lang naar verlangd. Terwijl je volop geniet van het geluid van de motoren en het verbluffende uitzicht vanuit motorperspectief, attendeert de instructeur je op de laatste aandachtspuntjes. Het is tijd om de motorrijles af te ronden en te laten zien dat je het kunt op examen. Je bent er klaar voor om zelfstandig de weg op te gaan met het felbegeerde 'papiertje' op zak!

Je motoropleiding bij Osseforth bestaat uit een theorie gedeelte en twee praktijkgedeelten. Je mag pas op voor praktijkgedeelte als je de theorie gehaald hebt. Met je theorie examen laat je zien dat je de verkeersregels en verkeersinzicht beheerst. Om dit zo snel mogelijk onder de knie te hebben bieden we jou de perfecte voorbereiding met theoriemiddelen of een avondcursus motor theorie.

Avondcursus motor theorie
Denk je dat je motor theorie een makkie is? Dat valt vies tegen, auto theorie is toch echt andere stof dan motor theorie. Wil jij maximaal voorbereid zijn op je motor theorie examen? Schrijf je in voor de avondcursus ontvang een theorieboek en 10 uur toegang tot online theorie en stel jouw vragen aan onze ervaren instructeur.

Na het behalen van je motorrijbewijs, koop je meteen een motor? Ga je veel rijden, rij je maar af en toe? Of heb je jaren geleden je motorrijbewijs gehaald en stapt weer op? Je motorbeheersing verbeteren? Wil je met meer vertrouwen de Eifel, Ardennen of Alpen in?  Dan heeft Osseforth diverse mogelijkheden voor je om op een leuke, leerzame en lekkere manier je skills te verbeteren. Dit in groepjes van maximaal 5 onder begeleiding van een WRM gecertificeerde instructeur.

Stel direct een vraag

We reageren binnen 24 uur