Instructeursopleiding/ -bijscholing

Instructeursopleidingen

  • Hoogste landelijke slagingspercentage instructeursopleiding volgens IBKI
  • Klanttevredenheid van gemiddeld cijfer 8,7  via Springest 
  • Deskundige en professionele instructeurs met jarenlange ervaring
  • Duidelijkheid kosten opleiding, u weet vooraf waar u aan toe bent
  • De verplichte stageplaats wordt wel heel simpel bij een rijschool!
Inschrijven opleiding


 

Kies de opleiding die bij u past

Door IBKI erkend als opleider met het hoogste slagingspercentage!

Wij gaan voor kwaliteit. We hebben landelijk het hoogste slagingspercentage voor de instructeursopleiding. Daar zijn we trots op!

Osseforth Opleidingen Limburg verzorgt opleidingen tot rijinstructeur voor alle categorieën en is al jaren een van de toonaangevende rijinstructeurs opleidingen van Nederland. Bij ons staat kwaliteit en een persoonsgerichte aanpak voorop. Dankzij ons praktijkgericht opleidingsplan en onze ervaren docenten heeft Osseforth Opleidingen Limburg dit hoge slagingspercentage!

Brochure Osseforth Opleidingen Limburg instructeursopleiding rijinstructeur auto

Rijinstructeur een afwisselende baan

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? Gaat u graag met mensen om? Vindt u het leuk om mensen iets te leren en veel op de weg te zijn. Dan is een baan als rijinstructeur iets voor u! Schrijf u in voor de instructeursopleiding of een van onze informatiebijeenkomsten. Bent u al rij-instructeur? Dan aarzel niet langer en profiteer van onze scherpe aanbiedingen voor bijscholing!

Osseforth Opleidingen Limburg is dé specialist in het geven van instructeursopleidingen met een breed aanbod. 

Als rijinstructeur heeft u een creatieve, verantwoordelijke en afwisselende baan met veel sociale contacten. Tevens heeft u veel vrijheid om uw dag in te delen en ontvangt u een aantrekkelijk salaris. Vanwege de constante vraag naar rijinstructeurs is een opleiding tot rijinstructeur een goede investering!

Professionele instructeurs

Onze professionele instructeurs brengen u precies de fijne kneepjes van het vak bij. Daar komt meer bij kijken dan u misschien op het eerste gezicht denkt.

  • Als rij-instructeur is er een belangrijke taak voor u weggelegd om leerlingen op te leiden tot verantwoordelijke en sociale weggebruikers. Dat vergt gedegen vakkennis en professionaliteit. 
  • Met een bakwagen of touringcar rijden vraagt om een unieke aanpak. Laadstations, smalle straatjes, rotondes, het zijn dé situaties waar je als instructeur van grote voertuigen al je vaardigheden moet aanwenden om leerlingen vakkundig te begeleiden en op te leiden voor het C en/of D rijbewijs. 

Interesse? Neem contact op

Regelmatig organiseert Osseforth Opleidingen Limburg een informatiebijeenkomst over de rijinstructeursopleiding. 

Is uw interesse gewekt of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Osseforth Opleidingen Limburg op 046 - 423 1200 of stuur een mailtje naar instructeursopleiding@osseforth.nl. U kunt ook onze informatiebrochure opvragen.

Instructeursopleidingen in Limburg - Osseforth | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2023