Code 95 e learning

Code 95 e-learning

Code 95 nascholing cursus

Online leren is een nieuwe manier om nascholing te volgen. U kunt kiezen uit verschillende nascholingscursussen die u gedeeltelijk kunt volgen met behulp van een e-learning module. 

Bekijk onze nieuwe folder over nascholing/ code 95 voor vrachtwagenchauffeurs!
Een verlopen rijbewijs? Geen paniek, lees meer over de geldigheid van rijbewijzen, certificaten, code 95 en uitslagen van examens. 

Onderstaande e-learning cursussen kunnen ook gevolgd worden in het kader van nascholing Code 95:

Om dezelfde kwaliteit te garanderen als de klassikale nascholingscursussen, voldoen ook al onze e-learning lesplannen aan de eisen van het CCV en CBR

Opbouw cursusdag e-learning code 95

Eén nascholingsdag telt 7 uren, oftewel 420 minuten. Het eerste gedeelte van de cursusdag bestaat uit het doornemen van de e-learning. Dit neemt 240 minuten in beslag. 

Het tweede gedeelte van de cursusdag is opgedeeld in een paar blokken. Toetsing van de opgedane kennis na het doornemen van de e-learning is een onderdeel. Ook het herhalen van de theorie en ruimte voor het stellen van vragen is opgenomen. Het grootste gedeelte van de tweede helft van de cursusdag is interactief. Dit kan inhouden dat er casusssen worden besproken of dat u daadwerkelijk aan de slag gaat, een praktijkgedeelte. 

Voordelen e-learning code 95 nascholing

De voordelen van e-learning zijn voor werknemer én werkgever. Dus kies voor e-learning, een win-win situatie.

Bepaal zelf waar en wanneer u leert

Online leren heeft als voordeel dat u zelf bepaalt, in overleg met werkgever, waar en waneer u leert. U heeft natuurlijk wel toegang nodig tot internet én dan kunt u de nascholingscursus volgen via een laptop, tablet of mobiele telefoon. 

Effectiever leren

Doordat u de e-learning module op een eerder tijdstip heeft bekeken is de klassikale uitleg een herhaling van de theorie. Door herhaling beklijft de theorie beter. Ook heeft u tijd gehad om over de stof na te denken. Grijp dan ook uw kans om gerichter vragen te stellen aan de docent tijdens de cursus. 

Succesvolle combinatie met online leren

Een e-learning nascholingscursus is meer dan alleen maar online leren. De combinatie van online leren, klassikale les en praktijk, zorgt ervoor dat alle kennis op een aantrekkelijke manier wordt overgebracht. 

Kies niet voor online maar klassikaal

Uiteraard bieden we de e-learning curssussen ook aan in de klassikale variant.