Aanhanger rijbewijs Roermond

Rijbewijs E achter B behalen in Roermond

Wil jij je aanhanger rijbewijs behalen in de regio Roermond? Bij Osseforth Opleidingen is het mogelijk om jouw E achter B rijbewijs te behalen binnen één dag: in de ochtend begin je met rijlessen en in de middag leg je het CBR-examen af. Je kunt er ook voor kiezen om jouw aanhanger rijbewijs op een lager tempo te behalen. 

Bij Osseforth Opleidingen Roermond start je op korte termijn met aanhanger rijlessen. Plan direct online jouw les in! 

Lessen inplannen  of meer informatie aanvragen

Proefles rijden met aanhanger in Roermond

Bij Osseforth Opleidingen in Roermond kun je een proefles volgen voor het E achter B rijbewijs. Op die manier kun je kennismaken met het rijden met een aanhanger. De proeflessen starten vanuit onze vestiging in Venlo, maar vervolgrijlessen kunnen ook beginnen vanuit Roermond. Zo kun je flexibel en dicht bij huis je aanhanger rijbewijs behalen met Osseforth Opleidingen.

 

BE rijbewijs in 1 dag 

Aanhangerrijbewijs behalen in één dag in Roermond

Bij Osseforth Opleidingen bieden we de mogelijkheid om snel en efficiënt je aanhanger rijbewijs te behalen in Roermond. Zelfs binnen één dag!

Onze intensieve opleidingen zijn zo opgezet dat je 's ochtends begint met praktijklessen, waarbij je alle vaardigheden en manoeuvres leert die nodig zijn voor het veilig besturen van een aanhanger. Onze ervaren instructeurs begeleiden je stap voor stap, zodat je vertrouwen opbouwt achter het stuur. In de middag leg je vervolgens het CBR-examen af.

Aanhanger rijbewijs behalen in 1 dag in Roermond

Theorie aanhanger rijbewijs

Voor het behalen van je aanhanger rijbewijs hoef je geen extra theorie-examen af te leggen. Tijdens de lessen in regio Roermond besteden we uitgebreid aandacht aan de wettelijk geldende regels voor het rijden met een aanhangwagen. Zo ben je Bij Osseforth Opleidingen in Roermond goed voorbereid op het behalen van je E achter B rijbewijs!.

Kosten aanhangerrijbewijs Roermond

Bij Osseforth bieden we twee opties om je aanhangerrijbewijs in Roermond te behalen: binnen één dag of via een meerdaagse cursus. De kosten variëren afhankelijk van het gekozen traject. Tijdens een proefles voor het B achter E rijbewijs kan de instructeur je gericht inzicht geven in de kosten die specifiek voor jou van toepassing zijn.

Proefles inplannen  of meer informatie aanvragen

Onze vestigingen
De grootste opleider
van Roermond

Behaal succesvol jouw aanhangerrijbewijs in Roermond

icoon-trofee

Beste ANWB rijschool 2022

Kwaliteit wordt beloond! 

icoon-klok

Geen wachttijden

Begin deze week nog met lessen

icoon-kalender

Zelf lessen plannen

Blijf baas over je
eigen agenda

ANWB BOVAG FAM Transportopleider
Klanten aan
het woord.

Bekijk alle 2787
beoordelingen 

8.9
10
Angela

Ossenforth is een fijne rijschool Bij de planning denken ze met je mee over het aantal lessen, het tijdschema en aansluitend het praktijkexamen Hele fijne lessen gehad van Theo en Arno Beiden prettig in de omgang en hebben me veel geleerd Bedankt Arno voor de laatste begeleidingslessen “bijzondere verrichtingen” en steun bij het praktijkexamen Heel erg blij met het behalen van mijn BE rijbewijs

Lees meer

23-06-2024,

10
Rowen

Top begeleiding. Precies genoeg gehad aan alle lessen die zij mij hadden aanbevolen

22-06-2024,

Vestigingen
Elsloo

Business Park Stein 165
6181 MA Stein
Route

046 423 1200
Bellen

Heerlen

Beitel 94
6422 PB Heerlen
Route

045 707 8015
Bellen

Venlo

Kazernestraat 20
5928 NL Venlo
Route

077 707 8181
Bellen

Maastricht

Scharnerweg 18
6224 JG Maastricht
Route

043 36 26 998
Bellen