Proefles motor

Motor proefles in Limburg

Heb jij nog geen ervaring met motorrijden en wil je weten hoe het is om motor te rijden en te lessen bij Ossefoth? Schrijf je voordelig in voor een proefles. Heb je wel al ervaring en eerder lessen gehad of ervaring op bijvoorbeeld een crossmotor, neem contact op met onze klantenservice en we plannen samen met jou een iets gevorderde proefles in. Osseforth Opleidingen is in het bezit van eigen afgesloten motoroefenterreinen in Elsloo en Heerlen. Je start dan ook met je proefles op een afgesloten terrein, veiliger kan niet! Nog niet in het bezit van een eigen motoruitrusting? Geen probleem, deze kun je bij ons gratis lenen! Een vrijblijvende motorproefles kost slechts € 70,- en duurt 100 minuten, schrijf je hieronder in! Een proefles is bestemd voor personen die nog geen motorervaring hebben. Heb je al ervaring, maar kom je bijvoorbeeld van een andere rijschool? Dan kunnen we een niveaubepalingsles voor je inplannen, hiervoor kan je ons een mailtje sturen.

Tijdens de eerste kennismakingsles start je met de basisbeginselen van het motorrijbewijs. Natuurlijk maak je tegelijkertijd kennis met de motorinstructeur of motorinstructrice en de manier van lesgeven. Na afloop weet je op welk niveau je ingedeeld kan worden voor vervolg motorrijlessen. Je hoort hoeveel motorrijlessen je ongeveer nodig zult hebben met bijbehorende kosten. Tenslotte komt het theoriegedeelte van het motorrijbewijs ook aan bod.

Twee locaties voor motor proefles 

Je proefles vindt plaats op een van de twee afgesloten motoroefenterreinen dat eigendom is van Osseforth Opleidingen Limburg. Het motoroefenterrein in Elsloo ligt naast het hoofdkantoor van Osseforth Opleidingen, langs de A2-snelweg. Je kunt ook kiezen voor het motoroefenterrein in Heerlen bij het kantoor van Osseforth Opleidingen Heerlen-Kerkrade. 

De proefles is geheel vrijblijvend en verplicht je niet tot het volgen van de rijopleiding. Na de proefles beslis je zelf of je je voor de motorrijopleiding inschrijft. Woon je in Belgie en wil je bij ons lessen? Die vraag krijgen we regelmatig: Belgen zijn welkom voor de AVB lessen, het AVD deel van de rijopleiding voor de motor zal in Belgie gedaan moeten worden.

Begin met motorrijlessen 

Besluit je na de proefles om de opleiding te gaan volgen dan kun je gebruik maken van een aantrekkelijk motorlespakket:

  • Aantal motor rijlessen
  • CBR-examen voertuigbeheersing 
  • CBR-examen verkeersdeelneming 

Bekijk onze motorrijlespakketen

Motor proefles cadeau

Wil je een motor proefles cadeau geven aan iemand? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Tijdens de proefles wordt er kennisgemaakt met de motor. De instructeur zal daarnaast ook de vervolg mogelijkheden bespreken. 

Waarom je kiest voor Osseforth Opleidingen Limburg

  • Breed aanbod motoropleidingen, voor elk motorrijbewijs A1, A2 en A onbeperkt
  • Veilig motorrijlessen op afgesloten oefenterrein zonder overig verkeer
  • Geen tijdverlies om naar een (oefen)parkeerplaats te rijden
  • Gratis gebruik van diverse helmen, motorkleding & in alle maten beschikbaar!