Login

Toegang tot online omgevingen

Osseforth Opleidingen Limburg biedt extra service online. Altijd en overal toegang heb je tot Osseforth Online. En bij verschillende theoriecursussen bieden wij je online studie-ondersteuning. Je krijgt toegang tot een digitale omgeving met oefenvragen of proefexamens. 
 

Osseforth Online 

Osseforth Online biedt extra informatie voor jou als klant van Osseforth Opleidingen. Je vindt hier informatie over de instructeur en je kunt de facturen inzien. Kandidaten voor het autorijbewijs kunnen ook hun vorderingen checken, moeilijke verkeerspunten bekijken en rijlessen plannen. 

Inloggen Osseforth Online

 

 

Leeromgeving Code 95

Naast klassikale nascholingscursussen bieden we ook nascholingscursussen aan met een groot e-learning component. Dit betekent voor jou als werknemer en werkgever, meer flexibiliteit! Het is voor jou als deelnemer verplicht om de gehele e-learining module te doorlopen. 

Inloggen E-learning Code 95

 

 

Leeromgeving Vekabest 

Je volgt een theoriecursus bij Osseforth Opleidingen voor de vrachtauto, bus of taxi. Als extra bieden we je toegang tot de leeromgeving van Vekabest. Hier vind je oefenvragen zodat je helemaal voorbereidt bent voor jouw examen.  

Inloggen leeromgeving

 

 

Leeromgeving VCA

Je volgt een opleiding VCA bij Osseforth Opleidingen en je bereidt je voor op het examen. Voor een optimale voorbereiding, bieden wij je de mogelijkheid om online VCA-proefexamens te maken. 

Inloggen leeromgeving

 

 

Heb je problemen met inloggen of heb je andere vragen, neem dan contact op met Osseforth Opleidingen Limburg

Online login Osseforth Online en leeromgevingen - Osseforth | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2023