Automaat rijbewijs

Automaat rijles in Limburg

Een rijles moet voor iedereen ontspannen en plezierig zijn. Met automaat rijlessen hoef je niet te schakelen maar concentreer je je alleen op de weg, je zit een stuk relaxter in de bestuurdersstoel! We hebben specialisten in dienst die rijden in de omgeving Maastricht, Sittard-Geleen en Heerlen!

of bekijk prijzen

Automaat rijles in heel Limburg. 

We lessen voor de automaat in heel Limburg. Wij beschikken over de nieuwste automaat rijvoertuigen, de elektrische Volkswagen ID3's. Voor de regio Maastricht, Roermond en Venlo rijden we volledig electrisch. Onze rij-instructeurs zijn specialisten op het gebied van lesgeven in het automaat rijden en geven les in de omgeving van onze vier vestigingen Maastricht, Sittard-Geleen, Heerlen en Venlo.

Persoonlijke aanpak, efficiënt en effectief leren

Je wordt voor je rijlessen in de automaat thuis opgehaald en ook weer teruggebracht. Na elke automaat rijles wordt je voortgang besproken. Op de gratis Osseforth Rijles App kun je je voortgang ook bekijken en zelf je automaat rijlessen plannen.

De automaat rijles duurt 60 minuten en kun je elke dag plannen, van minimaal 1 uur in de week tot maximaal 15 uur!

Dagen

Tijden

Maandag t/m vrijdag

08:00 - 21:00

Zaterdag

08:00 - 17:00

 

Wanneer kies je voor een automaat rijbewijs?

 • Je hebt moeite met autorijden en/ of schakelen
 • Je hebt faalangst of andere angsten
 • Je hebt een medische beperking

Overige bijzonderheden automaat rijles

 • Het automaat rijbewijs is geldig voor een automaat auto. Wil je van automaat naar schakel overstappen dan moet je enkel het rijexamen opnieuw afleggen.
 • Het CBR beoordeelt of je rijgeschikt bent. Zorg op tijd voor je Eigen Verklaring van het CBR zodat je op kunt gaan voor je automaat rijbewijs.

Duidelijkheid kosten automaat rijbewijs

Wij adviseren altijd een proefles voordat je start met de rijopleiding in de automaat. Je krijgt namelijk tijdens de les een beeld van de rijschool en de instructeur, zodat je kunt ervaren vanuit welke aanpak wij jou aan het rijbewijs gaan helpen. Ook geeft dit de instructeur een goed beeld van jouw talent en vaardigheid, zo kunnen we begeleiding bieden die past bij wat jij nodig hebt. Na de proefles is er een uitgebreide evaluatie bij je thuis. Dan wordt uitgelegd hoeveel lessen je nodig hebt in de automaat en wat de totale kosten voor het rijbewijs zijn.

Waarom je kiest voor ANWB Rijopleiding Osseforth

 • Hoog slagingspercentage, 75% slaagt de 1e keer!
 • Geen wachttijden en direct beginnen.
 • De nieuwste en moderne elektrische automaat auto's
 • Altijd dezelfde auto en altijd dezelfde rij-instructeur
 • Je wordt thuis opgehaald en thuis afgezet
 • Ook automaat rijden mogelijk omgeving Maastricht, Sittard-Geleen en Heerlen!