Aanhanger rijbewijs maastricht

Aanhanger rijbewijs Maastricht

Met de caravan op vakantie? Of heb je gewoon een nieuwe aanhanger aangeschaft en moet je nu het aanhanger rijbewijs gaan behalen? In Maastricht kan dit bij Osseforth Opleidingen allemaal al op 1 dag! Je start 's morgens met rijlessen en 's middags heb je je rijbewijs!

of bekijk prijzen

Ins en outs van het aanhanger rijbewijs 

Voor het aanhanger rijbewijs hoeft geen theorie-certificaat behaald te worden. Toch is het belangrijk om de verkeersregels te kennen die betrekking hebben op het rijden met een aanhangwagen. Speciaal daarvoor maken wij tijdens de lessen gebruik van een praktijkbegeleidingsboek. Dit boek kun je ook na het behalen van je aanhangwagen rijbewijs nog raadplegen! 

Wil jij weten of jij je aanhanger rijbewijs moet behalen of dat je voldoende hebt aan je B- rijbewijs? Bekijk dan de pagina E achter B voor meer informatie! 

Het aanhanger rijbewijs in Maastricht in 1 dag behalen 

Wil jij weten of zo'n snelcursus aanhanger rijbewijs bij jou past? Doe dan een vrijblijvende proefles. Tijdens deze 90 minuten durende les gaan wij kijken wat je leervermogen is en hoeveel lessen jij nodig hebt om goed met een aanhanger te kunnen rijden. Tevens worden aan het eind van deze les de kosten van het aanhanger rijbewijs met jou besproken. Je krijgt dus een advies op maat! 

Proeflessen kunnen online geboekt worden vanuit locaties Elsloo, Heerlen, Maastricht en Venlo. Vervolg aanhangerrijlessen starten ook vanuit Maastricht.

Daarom Osseforth Opleidingen Maastricht

  • Hoog slagingspercentage
  • Één rijles duurt 60 minuten en geen 50 minuten.
  • Administratieve zaken worden buiten de rijlestijd geregeld op ons kantoor
  • Kwaliteit wordt gewaarborgd door een jaarlijkse bijscholing van alle medewerkers
8.7 Score voor Osseforth Opleidingen na 1514 ervaringen:   "
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een ."
"
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een ."
"
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een ."
Bekijk alle reviews