Verkiezingen beste opleider van nederland

Al drie jaren nemen wij deel aan de verkiezing van dé Beste opleider van Nederland. En al drie jaar op rij vallen we in de prijzen!

In 2014 hebben we de titel Beste opleider van Nederland in de wacht gesleept. Vorig jaar en dit jaar zijn we net niet eerste geworden. Een dik verdiende tweede plaats bemachtigen is ook niet verkeerd. Maar het komende jaar gaan we er weer flink tegenaan en gaan we weer voor de eerste plek!

Winnaar Beste opleider van Nederland 2017?

Alle reviews die vanaf nu worden gegeven tellen weer mee voor de komende verkiezing voor 2017. Dus, heb jij een opleiding gevolgd bij ons, of ga je deze nog volgen, vergeet dan niet een review te plaatsen. Want jij maakt het verschil!

 

 

Over de verkiezing Beste opleider van Nederland

Dit jaar werd de Beste Opleider van Nederland verkiezing voor de vierde keer georganiseerd. De titel Beste Opleider van Nederland is een publieksprijs. De beoordelingen van cursisten bepalen of je deze titel wint of niet. De titel wordt toegekend aan opleiders, enkel opleiders kunnen deze titel ontvangen op basis van de beoordeling van cursisten. De initiatiefnemer van de verkiezing is Springest, de site waar je alles vindt om te leren. Springest heeft inmiddels bijna 40.000 reviews verzameld van oud-cursisten van duizenden opleiders in Nederland. Tijdens de verkiezing worden opleiders die in dat jaar door cursisten als beste zijn beoordeeld, beloond met de titel Beste Opleider van Nederland in verschillende categorieën. Klantenvertellen is partner bij de organisatie van deze verkiezing. Om ervoor te zorgen dat een zowel grote als kleine opleiders kans maken op deze titel wordt hier onderscheid in gemaakt. Ook als je net bent gestart als opleider maak je evenveel kans als andere opleiders.