Totaal theorie en prakijk scooter pakket

All-in pakket, theorie en praktijk!

Osseforth Opleidingen Limburg zorgt ervoor dat je veilig en snel je scooterrijbewijs haalt! Dit pakket bevat alles voor het behalen van je scooter theorie én je praktijk. Nadat je het pakket hebt aangeschaft nemen we contact met je op om een planning te maken. We leggen in overleg het theorie- en het praktijkexamen  al voor je vast. Zo ben en blijf je extra gemotiveerd!

of bekijk prijzen

Haal eerst je scooter theoriecertificaat

Voordat je mag beginnen met de rijopleiding is het het verstandigst om eerst je theorie te halen. Met ons theoriepakket leer je de theorie snel en effectief.

Naast het leren uit het theorieboek, heb je ook nog de mogelijkheid om 3 maanden online te leren. Je krijgt dan de theorie op een andere manier aangeboden. Voordeel van online leren is dat het aanbod altijd aansluit op de huidige wetgeving. Heb je het gevoel dat je de theorie beheerst? Begin dan met het maken van de online oefenexamens. Dan weet je zeker of je klaar bent voor het CBR scooter theorie-examen. Je hebt 5 uur online toegang tot de oefenexamens. De tijd begint te lopen als je inlogt en stopt als je uitlogt. Dus je hoeft niet in een keer 5 uur lang oefenexamens te maken. 

Gaan de oefenexamens (bijna) foutloos? Dan ben je echt klaar voor het theorie-examen.  

Voorbereiding op de praktijk

Je ontvangt bij aanschaf van het All-in pakket het praktijkbegeleidingsboekje. Dit boekje is zorgvuldig samengesteld door onze kwaliteitsdocent die al jaren ervaring heeft met het geven van praktijklessen. Hij deelt zijn kennis in dit boekje met jou, dus doe daar je voordeel mee! Lees ter voorbereiding op de praktijklessen al eens het boekje door. Je instructeur zal het boekje ook samen met je bekijken. 

Start met scooterrijlessen 

Je hebt je theorie op zak, het praktijkbegeleidingsboekje als eens doorgelezen en je praktijk-examen staat al vast. Eindelijk, je kunt beginnen met het echte werk, je eerste scooterrij-ervaring!. Twee groepslessen vinden plaats een week voor het praktijkexamen en 3 groepslessen volg je op de examendag zelf.   

Startlocaties rijlessen in Elsloo en Heerlen

Je start met je eerste rijles scooter op een van de twee afgesloten oefenterreinen van Osseforth Opleidingen Sittard-Geleen in Elsloo of Osseforth Opleidingen Heerlen-Kerkrade, locatie voormalige Peppermill. Daarna begin je met lessen op de weg, Wel zo veilig! 

Geslaagd? Gratis auto proefles

Heb je bij ons scooterrijlessen gevolgd en ben je geslaagd voor het examen? Dan krijg je als cadeau van ons een auto proefles, gratis en voor niks!

Jij bent belangrijk

Bij Osseforth Opleidingen sta jij, de kandidaat, voorop. Klanttevredenheid vinden wij erg belangrijk. 

Waarom je kiest voor Osseforth Opleidingen Limburg

  • Hoog slagingspercentage, 84% slaagt de eerste keer voor de scooter!
  • Veilig leren scooter rijden op eigen oefenterreinen zonder overig verkeer
  • Rijlessen op de nieuwste scooters 
  • Administratieve zaken worden buiten de rijles-tijd geregeld
  • Iedere week examendata, elke week geslaagden!

Osseforth Opleidingen, de grootste scooter opleider van Limburg!