Spoedcursus motor

Spoedcursus rijbewijs motor

Kun jij niet wachten om op die motor te springen en door het Heuvelland te touren? Kies dan voor een spoedcursus motorrijbewijs bij Osseforth Opleidingen Limburg. Ben je een snelle leerling dan is het al mogelijk om je rijbewijs te halen in een week tijd. Dus neem vandaag nog contact op voor een proefles en start zsm met je spoedcursus!

of bekijk prijzen

Duidelijkheid kosten spoedcursus

Wij adviseren altijd een proefles, je krijgt namelijk tijdens de les een beeld van de rijschool en de instructeur, en de instructeur van jouw talent en vaardigheid. Na de proefles geeft de motorinstructeur een advies. Hij maakt een inschatting van het aantal rijlessen en bijbehorende kosten.

Aanpak spoedrijbewijs 

Tijdens de proefles kijkt de instructeur specifiek naar je leervermogen. Want is het mogelijk om het advies met aantal motorrijlessen te volgen in een week? Als het antwoord op deze vraag JA is, dan zul je voor aanvang van de spoedcursus het theorie-certificaat al op zak moeten hebben. Dus om een spoedcursus te volgen van een week, moet je echt een snelle leerling zijn. Daarnaast verwachten we van jou dat je ook beschikbaar bent die week. Wij zorgen ervoor dat je beide examens kunt afleggen in een week tijd. 

Wil je één blok in de week rijlessen, dan past een reguliere rijopleiding beter bij jou. 

Overige bijzonderheden spoedopleiding motorrijbewijs

  • Om de spoedcursus te kunnen volgen is het van belang dat je volledig beschikbaar bent. Wij kunnen dan de rijlessen zo efficiënt en effectief mogelijk in plannen.
  • Het is ook belangrijk dat je al in het bezit bent van het theoriecertificaat. Dan is het ook voor jou mogelijk om de spoedcursus alle aandacht te geven.

Waarom je kiest voor Osseforth Opleidingen Limburg

  • Hoog slagingspercentage!
  • Gratis Osseforth Rijles App, 24/7 online plannen en nakijken
  • Administratieve zaken worden buiten de rijles-tijd geregeld