Scooter rijbewijs in 1 dag

Haal je scooter rijbewijs in 1 dag

Wil je snel je rijbewijs halen voor de scooter? Heb je het theoriecertificaat al in jouw bezit? Dan ben je bij Osseforth aan het juiste adres om in 1 dag je scooterrijbewijs te halen! 

of bekijk prijzen

Programma Scooterrijbewijs in 1 dag 

Zorg ervoor dat je het scooter theoriecertificaat al in je bezit hebt voordat je aan deze rijopleiding begint!

  • In de ochtend volg je individuele scooterrijlessen
  • Daarna is er een uur pauze
  • Vervolgens rij je een half uurtje warm
  • Tenslotte leg je het CBR-praktijkexamen af

Kortom; een leerzame dag, met wellicht het scooterrijbewijs als beloning!

Liever in twee dagen je scooterrijbewijs halen?
Ook dat is mogelijk. In het pakket van de 2-daagse rijopleiding zitten in totaal 5 groepsrijlessen en het praktijkexamen ingesloten. Op de eerste dag volg je 2 rijlessen en op de tweede dag 3 rijlessen. De tweede dag sluit je af met een rij-examen. De kosten hiervoor zijn slechts € 368,50!

Startlocaties Elsloo en Heerlen 

Vanaf onze vestigingen in Sittard-Geleen en Heerlen-Kerkrade starten de rijlessen. Beide vestigingen beschikken over een eigen oefenterrein. Dus de eerste kilometers op de scooter leg jij veilig af op een terrein zonder ander verkeer. 

Zo snel mogelijk het scooterrijbewijs halen

Om het scooterrijbewijs op zak te krijgen moet je eerst de scooter theorie onder de knie krijgen. Als je het scooter theoriecertfiicaat op zak hebt kun je beginnen met de praktijk: scooterrrijlessen volgen!

Slaag voor je scooter theorie

Voordat je praktijkexamen doet moet je je theorie scootercertificaat behaald hebben. Het scooter theorie-examen bestaat uit 50 vragen waarvan je er 44 goed moet hebben en wordt afgenomen in Heerlen en Maastricht. Je kunt dit examen via Osseforth Opleidingen aanvragen. Na het behalen van jouw theoriecertificaat is deze 1,5 jaar geldig. 

> Vraag nu een scooter theorie-examen aan

Rij (bijna) vlekkeloos het scooter praktijkexamen 

Tijdens het rij-examen moet je kunnen aantonen dat je veilig en verantwoord door het verkeer heen kan komen.  Ook moet je laten zien dat je het voertuig op een juiste manier kan bedienen. Dus laat tijdens je examen zien dat jij verantwoord kan rijden!