Spoedcursus Rijbewijs Maastricht

Spoedcursus rijbewijs in Maastricht!

Bij Osseforth Opleidingen Maastricht aan de Sibemaweg 20 ben je aan het juiste adres. Wij bieden je een proefles aan van 90 minuten voor slechts € 35,00, dus schrijf je nu in en kies een datum wanneer jij kunt! 

Inschrijven proefles

of bekijk prijzen

Als de meest veelzijdige aanbieder op het gebied van autorijlessen in de Limburgse hoofdstad, weten we exact wat er nodig is om jou met een snelcursus aan je rijbewijs B te helpen. Je kunt je rijbewijs al halen in 5 tot 10 werkdagen. Da's nog eens snel!

Eerst een vrijblijvende proefles

Tijdens een 90 minuten durende proefles, bekijken we hoeveel rijlessen jij nodig hebt om op examen niveau auto te kunnen rijden. Na de proefles weet je dus in hoeveel dagen jij je rijbewijs kunt halen en wat de kosten zijn voor een "Spoedcursus rijbewijs". Een advies op maat dus!

Pakket snelcursus autorijbewijs

In het pakket voor deze rijopleiding mag je het volgende verwachten:

  • Duidelijkheid over het aantal rijlessen, deze worden na de proefles vastgesteld
  • Een proefexamen of tussentijdse toets
  • Het CBR praktijkexamen aansluitend aan de rijlessen

Aanpak spoedcursus in Maastricht

Je krijgt een rij-instructeur aangewezen die bij je past en die woont in Maastricht of omgeving. Het inplannen van de autorijles kun je samen met de instructeur doen of regel je zelf online. Je wordt voor je rijlessen thuis opgehaald en ook weer teruggebracht. 
Na elke rijles wordt je voortgang besproken. Op de gratis Osseforth Rijles App kun je je voortgang ook bekijken en zelf je lessen plannen.

Informatie over de rijschool staat op de pagina Autorijschool Maastricht.

Lestijden rijlessen in Maastricht

DagenTijden
Maandag t/m vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 17:00


Wil je één uur in de week rijlessen, tot maximaal 15 uur in de week, dan past een reguliere rijopleiding in Maastricht beter bij jou. 

Overige bijzonderheden spoedopleiding autorijbewijs

  • Om de spoedcursus te kunnen volgen is het van belang dat je volledig beschikbaar bent. Wij kunnen dan de rijlessen zo efficiënt en effectief mogelijk in plannen.
  • Het is ook belangrijk dat je al in het bezit bent van het theoriecertificaat. Dan is het ook voor jou mogelijk om de spoedcursus alle aandacht te geven.

Kies voor Osseforth Opleidingen Maastricht

9.3
Score voor Osseforth Opleidingen na 148 ervaringen.
Spoedcursus auto rijbewijs B Maastricht - Osseforth | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2023