Motor opstapdag

Maak kennis met het motorrijden tijdens de Motoropstapdagen!

In September vinden weer de jaarlijkse motoropstapdagen plaats. Op Zatedag 3 September as  in Heerlen en Zaterdag 17 September as in Elsloo..Tijdens de motor opstapdag maak je kennis met het motorrijden met meer dan 50% korting. Als je  je vervolgens inschrijft voor een complete opleiding  mag je gratis een motorhelm uitzoeken en ontvang je max € 100 korting.


Op het afgesloten motoroefenterrein in Heerlen, vestiging Heerlen-Kerkrade, en in Elsloo, vestiging Sittard-Geleen vindt de motoropstapmaand plaats. Tijdens deze proeflessen leer je de beginselen van het motorrijden. Je ervaart hoe het is om op een motor te zitten, gas te geven en te remmen. Ook maak je kennis met de werkwijze van onze rijschool. De motor proefles duurt in totaal 90 minuten, waarvan je een uur zelf rijdt op het terrein. 

De motoropstapmaand biedt meer dan een standaard proefles. Want tijdens de motoropstapdag staan er oefeningen opgesteld die je ook bij het CBR-examen tegen kunt komen.
Zo krijg je een nog duidelijker beeld van wat je allemaal moet kunnen om je motorrijbewijs te halen!

Voordeel op voordeel

Tijdens de motoropstapdag geniet je van voordeel op de proefles en zelfs op het lespakket! Dus kom langs tijdens de motor opstapdag van Osseforth Opleidingen.

Niet wachten... begin nu met motorrijlessen!

Rijlessen bij Osseforth Opleidingen is rijden onder deskundige en persoonlijke begeleiding. Begin met een eerste motorrijles, proefles, van 100 minuten. Wil je komen rijlessen, dan ontvang je een gratis helm en krijg je tot € 100 korting op het lespakket. En kom je samen met een vriend naar de motoropstapdag dan krijg je ook nog eens allebei een gratis motor theoriepakket t.w.v. €50!

Waarom je kiest voor Osseforth Opleidingen?

  • Breed aanbod motoropleidingen, voor elk motorrijbewijs A1, A2 en A onbeperkt
  • Veilig motorrijlessen op afgesloten oefenterrein zonder overig verkeer
  • Geen tijdverlies om naar een (oefen)parkeerplaats te rijden
  • Voordelig rijlessen en CBR examen op eigen vertrouwd terrein
  • Gratis gebruik van diverse helmen en motorkleding
  • Optimale begeleiding, motorinstructeur volgt met zijn volgmotor

Lees meer over motorrijlessen op de pagina Motorrijles in Limburg. Heb je nog vragen , lees dan de Veelgestelde Vragen of neem contact op met Osseforth Opleidingen Limburg