Heftruckcertificaat

Heftruck opleiding volgen en haal uw heftruckcertifcaat

Leer veilig werken met de heftruck en haal uw heftruckcertificaat bij Osseforth Opleidingen Limburg. Onze vestiging voor de regio Sittard-Geleen verzorgt de heftruckopleidingen. We bieden ook de opleiding aan voor het heftruckcertificaat geschikt voor de petrochemische industrie. 

of bekijk prijzen

Osseforth Opleidingen Limburg beschikt over een logistiek opleidingscentrum en is dé opleider voor de sector Transport en Logistiek. Bekijk onze nieuwe folder!

Kies de heftruckopleiding die bij u past

Heeft u interesse in de basisopleiding? Een voordeel voor u, deze cursus heeft een slagingsgarantie! Bent u al bekend met het werken met een heftruck dan raden wij u aan om de eendaagse heftruck cursus te volgen, de hertificering.

Veilig werken met de heftruck

Haal uw heftruckcertificaat bij Osseforth Opleidingen Limburg en u bent ervan verzekerd dat u correcte instructie en kennis opdoet om veilig te kunnen werken met de heftruck. 

Waarom een heftruck certificaat?

Het werken in de Logistiek en Transport sector is werken in een sector waar het risico op valpartijen en aanrijdingen bij intern transport hoog is. De rede voor de invoering van het heftruckcertificaat is de veiligheid verbeteren.

Haal uw heftruckcertificaat

Met het heftruck certificaat op zak beschikt u over kennis van een veilige werkomgeving en heeft u de kunde en vaardigheden om veilig te werken met de heftruck. Dit verkleint het risico op een valpartij of aanrijding.

Wij gaan voor kwaliteit!

Osseforth Opleidingen Limburg verzorgt al meer dan een decennia lang opleidingen in het eigen logistiek opleidingscentrum.

De heftruckopleidingen van Osseforth Opleidingen Limburg zijn kwalitatief sterk:

  • Gecertificeerd SOOB-opleider
    SOOB stelt het belang van de Transport en Logistiek sector en van bedrijven én werknemers voorop. Onze opleidingen voldoen aan de kwaliteitstoetsing van SOOB.
  • LOCN-opleider
    We zijn aangesloten bij het LOCN, het Logistiek Opleidingscentrum Nederland. Het LOCN is gespecialiseerd in de logistieke sector.

Interesse? Neem contact met ons op

Is uw interesse gewekt of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Osseforth Opleidingen Limburg op 046 - 423 1200 of stuur een e-mail.