Ervaring eerste autorijles

Mijn eerste les bij rijschool Osseforth

Ik zag een rode mooie lesauto komen aanrijden, als leerling ben je op dat moment gespannen en zenuwachtig; je stapt in en ik hoorde “een vriendelijke goedemiddag” van mijn rijinstructeur Jos Stijfs die zich aan me voorstelde. Een prettige en ontspannen kennismaking! Je maakt even een praatje en je voelt de druk gewoon van je afgaan.. opluchting.

Jos legde mij uit hoe de auto werkte en hoe je bepaalde dingen kon verstellen. Vervolgens kon je rijles beginnen. Je gaat de basis leren: sturen, gasgeven, remmen, koppelen en scannen. Elke les leert mijn rijinstructeur Jos Stijfs mij weer iets nieuws en merk ik ook dat het autorijden steeds beter gaat en ook leuker wordt! Je gaat er plezier in krijgen en naar mate je meer lessen hebt gehad verdwijnt ook het zenuwachtige gevoel en dan kun je ook gezellig een praatje maken tijdens het rijden.

Tijdens vakantieperiodes heb ik les gehad van twee andere instructeurs van rijschool Osseforth en net zoals mijn rijinstructeur Jos stelden zij me op mijn gemak en leerde ik weer bij van hun expertise, al kan ik zeggen dat de instructeurs van rijschool Osseforth allemaal vriendelijk en vakkundig te werk gaan met je om als einddoel natuurlijk je rijbewijs te behalen!

Ik kan rijschool Osseforth bij iedereen aanraden die zijn rijbewijs wilt halen. Ik ben in ieder geval heel blij met deze rijschool en zijn instructeurs.

Jeffrey van Wersch
Auto leerling rijschool Osseforth