Eerste rijles camper

Volg een proefles voor het camperrijbewijs

Voordat je gaat starten met de opleiding is het belangrijk om een proefles te volgen. Je maakt kennis met de instructeur en de instructeur maakt kennis met jou.

of bekijk prijzen

Gedurende deze 2 uur beoordeelt de instructeur je op leersnelheid, aanleg en eventuele ervaring in grote voertuigen. Na afloop volgt een evaluatie waarin je uitleg krijgt over hoe snel je de opleiding zou kunnen afleggen en wat de totale kosten hiervan zijn.

Vervolgens kan de C1 opleiding inclusief het rij-examen worden ingepland. Wel eerst het theoriecerticaat C behalen!

Proefles rijden met de camper door Limburg

De proefles is je eerste camperrijles ervaring. Osseforth Opleidingen zorgt ervoor dat jouw eerste rijles met de camper een prettige kennismaking is met de werkwijze van de rijschool en de instructeur. Natuurlijk ontvang je ook jouw persoonlijk camperrijles opleidingsplan met een inschatting van het gemiddeld aantal rijlessen en de totale kosten. De proefles duurt 2 uur.

Vrijblijvende proefles

Wij adviseren altijd een proefles, je maakt kennis met de rijschool en de instructeur. Je ontmoet de rij-instructeur op onze vestiging in Heerlen-Kerkrade en je mag meteen plaats nemen achter het stuur. Je rijdt ongeveer een uur op de openbare weg. Daarna volgt een uitgebreide nabespreking op kantoor. Alle belangrijke zaken die je moet weten voor het behalen van je rijbewijs komen aan de orde. De instructeur heeft tijdens je proefles een beeld van jouw talent en vaardigheid gekregen. Hij kan, door ervaring en de gestructureerde aanpak, een goede inschatting maken van het aantal rijlessen dat jij nodig hebt. Het is zelfs mogelijk om je hele opleiding in te plannen.

Begin met je camperrijlessen

Enthousiast geworden van je proefles? Wij hebben voor jou voordelig geprijsde camper-rijlespakketten samengesteld.

  • Aantal camperrijlessen
  • Praktijkexamen 

Waarom je kiest voor Osseforth Opleidingen Limburg

  • Hoog slagingspercentage, 75% slaagt de 1e keer!
  • Ieder kwartaal superscherpe actie en aanbiedingen
  • Enthousiaste en deskundige instructeurs

Algemene informatie over de camperrijlessen en prijzen vind je op de pagina Camperrijlessen in Limburg.