Eerste rijles aanhanger

Proefles aanhanger in Limburg 

Een proefles met de aanhanger volg je bij Osseforth Opleidingen Limburg! Een proefles wijst uit welk rijlespakket geschikt is voor jou. De eerste rijles aanhanger duurt 90 minuten en je betaalt € 72,50.  

Proeflessen starten vanuit Elsloo en Heerlen. Vervolgrijlessen starten ook vanuit Maastricht. Nieuwe startlocatie voor proefles en aanhangerrijlessen: Venlo!

of bekijk prijzen

Vrijblijvende eerste rijles aanhanger

Wij adviseren altijd een proefles. Tijdens je proefles aanhanger maak je kennis met de rijschool en de instructeur. De rij-instructeur verwelkomt jou op onze vestiging en je mag plaatsnemen achter het stuur. Daarna volgt een nabespreking, belangrijke zaken die je moet weten voor het behalen van je rijbewijs komen aan de orde.
De instructeur heeft tijdens je eerste rijles aanhanger een beeld van jouw talent en vaardigheid gekregen. En kan dan ook door ervaring en de gestructureerde aanpak een goede inschatting maken van het gemiddeld aantal te volgen aanhangerrijlessen. Het is zelfs mogelijk om je hele opleiding in te plannen.

Enthousiast geworden van je proefles aanhanger? Dan beslis dat je je rijopleiding gaat volgen bij Osseforth Opleidingen Limburg!

Begin met aanhangerrijlessen 

Na afloop van je proefles autorijden kun je kiezen voor een van de voordelig geprijsde rijlespakketten.

  • Aantal aanhangerrijlessen
  • Praktijkexamen aanhanger 

Kies voor een snelcursus en haal je E rijbewijs in 1 dag of volg de duo opleiding! Algemene informatie over rijlessen met een aanhanger en prijzen vind je op de pagina Aanhangerrijles volgen in Limburg

Waarom je kiest voor Osseforth Opleidingen Limburg

  • Voor de BE rijopleiding is subsidie mogelijk
  • Klanttevredenheid van gemiddeld cijfer 8,8  via Springest 
  • De rijschool met meer dan 40 jaar rijleservaring!
8.8 Score voor Osseforth Opleidingen na 1514 ervaringen:   "
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een ."
"
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een ."
"
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een ."
Bekijk alle reviews