De grootste en professioneelste motorrijschool van het zuiden

Op zoek naar een professionele motorrijschool in Limburg?

De musthaves voor een goede motorrijschool zijn een eigen oefenterrein, kundige instructeurs en goede motorrijlessen. Osseforth Opleidingen biedt meer! 


 

Osseforth Opleidingen is met recht de grootste en meest professionele motorrijschool van het zuiden. Het oefenterrein in Elsloo is vanaf de A2 autosnelweg ideaal te bereiken. En ook in Heerlen ligt een eigen afgesloten motoroefenterrein. Alle motorinstructeurs zijn KNMV geschoold, waardoor wij garant staan voor een hoge kwaliteit motoropleidingen. Professioneel en veilig leren motorrijden doe je bij de motorrijschool van Osseforth Opleidingen Limburg! 

Motorrijschool biedt rijlespakketten met persoonlijke begeleiding 

Je begint je motoropleiding bij motorrijschool Osseforth Opleidingen Limburg met een motor proefles. Na afloop geeft de motorinstructeur aan welk motor rijlespakket het beste bij je past en welke motorinstructeur of instructrice je gaat begeleiden. Motorkleding en helm kun je altijd lenen, hoef je voor de motoropleiding niet aan te schaffen. 

Motor rijopleiding bestaat uit twee delen

  • Voertuigbeheersing, deel 1 AVB 
    Op een afgesloten oefenterrein in Limburg, Elsloo of Heerlen, leer je de motor beheersen en de bijzondere verrichtingen uit te voeren. Omdat het oefenterrein is afgesloten, heb je geen last van andere weggebruikers. Het examen voor deel 1 wordt ook op dit eigen terrein afgenomen.
  • Verkeersdeelneming, deel 2 AVD 
    In dit deel van de motoropleiding ligt de nadruk op verkeersinzicht. Je leert om met de motor veilig deel te nemen aan het verkeer. Motorrijlessen gericht op verkeersdeelneming kun je volgen bij Osseforth Opleidingen Sittard-Geleen en Osseforth Heerlen-Kerkrade.

Voor meer informatie over je motorrijbewijs halen, bekijk je de pagina Motorrijlessen in Limburg.

Contact motorrijschool Limburg

Business Park Stein 165
6181 MA Elsloo

Telefoon: 046 - 423 1200 E-mail: opleidingen@osseforth.nl    


Locatie


Grotere kaart weergeven

Voordelen van motorrijschool Osseforth Opleidingen Limburg

  • Veilig motorrijlessen op twee afgesloten oefenterreinen zonder overig verkeer
  • Vertrouwd examen afleggen, het CBR-examen voertuigbeheersing op eigen terrein 
  • Geen tijdverlies om naar een (oefen)parkeerplaats te rijden
  • Kwaliteit onderwijs, KNMV geschoolde instructeurs wijzen de weg