Certificering in 1 uur

Certificering in 1 uur, kies voor dé vakkennis keuring

Heeft u of werkt u in een bedrijf waar werkzaamheden worden uitgevoerd met een heftruck, reachtruck of EPT? En is (her)certificering nodig? Dan kies voor de vakkennis keuring, snel en voordelig op onze vestiging in Sittard-Geleen! Keuringen bij u op locatie, dan kan ook. Neem contact op met onze klantenservice.

of bekijk prijzen

Vakkennis omzetten in officiële certificaten

De Arbowet stelt eisen aan het werken met de heftruck, reachtruck en EPT. Een certificering is vereist om met deze voertuigen te werken. Dus zet vakkennis om in certificaten die zijn goedgekeurd door de Arbo en 5 jaar geldig zijn!

Kies uit een van de volgende vakkennis keuringen

Wilt u zich voor meerdere keuringen aanmelden? Of wilt u een of meerdere keuringen op locatie uitvoeren? Dan geef dit aan tijdens het inschrijfproces of neem contact op met onze klantenservice!

Voordelige opleidingskosten en minimale uitval arbeidsproces

Heeft u of uw medewerkers vakkennis over de heftruck, reachtruck of EPT maar (nog) geen certificaat? Dan is Certificering in 1 uur uit te voeren in het eigen bedrijf of op onze vestiging Sittard-Geleen. Omdat elke medewerker slechts 1 uur afwezig is van de werkvloer, kan hij daarna verder met zijn werkzaamheden. Dus voor (bij)scholing hoeft het werkproces niet meer stopgezet te worden! 

Met Certificering in 1 uur is het mogelijk om een heel team (max. 20 medewerkers) binnen 1 dag te certificeren. 

Wij gaan voor kwaliteit! 

Osseforth Opleidingen Limburg verzorgt al meer dan een decennia lang opleidingen in het eigen logistiek opleidingscentrum.

De heftruck-, reachtruck- en EPT-opleidingen van Osseforth Opleidingen Limburg zijn kwalitatief sterk:

  • Gecertificeerd SOOB-opleider
    SOOB stelt het belang van de Transport en Logistiek sector en van bedrijven én werknemers voorop. Onze opleidingen voldoen aan de kwaliteitstoetsing van SOOB.
  • LOCN-opleider
    We zijn aangesloten bij het LOCN, het Logistiek Opleidingscentrum Nederland. Het LOCN is gespecialiseerd in de logistieke sector.

Waarom u kiest voor Osseforth Opleidingen Limburg