Cookies toestaanMeer info over de cookies
Ook zo benieuwd naar je vorderingen tijdens de rijles?
print

Ook zo benieuwd naar je vorderingen tijdens de rijles?

Met ingang van volgende week gaan we werken met een speciaal ontwikkeld auto camera systeem in onze nieuwe Opel Corsa’s.Tijdens de praktijk lessen nemen we met een speciale lescam de gehele rijles op tot zelfs 290 graden rondom de lesauto!

Hierdoor kunnen de opgenomen beelden tijdens of na de rijles via een speciaal schermpje worden afgespeeld en direct worden geëvalueerd samen met je rijinstructeur. Zo kun je nu ter plekke bepaalde verkeerssituaties bespreken en ‘herleven’, waardoor je verkeersinzicht verbeterd. Dit systeem zal het voor de auto leerling veel makkelijker maken om verkeerssituaties te bekijken en bestuderen, waarmee het verkeersinzicht op een speelse manier ongelofelijk vooruit gaat.  

Schrijf je in voor een vrijblijvende proefles
Ook zo benieuwd naar je vorderingen tijdens de rijles? - Nieuws - Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2015