Motorreis door Marokko
print

Motorreis door Marokko

A2 Motorpoint is méér dan alleen een motorrijschool! Jaarlijks organiseren wij diverse motortouren en 2 daagse motorritten! Dit jaar zijn we helemaal naar Marokko afgereist om daar een fantastische tourtocht door Marokko te rijden! De tourtocht ging niet alleen op verhard wegdek maar ook dwars door de woestijn heen! diverse afdaling en klimmen met haarspeld bochten! Bekijk het filmpje en ontdek een motorreis door Marokko!

Met motor op reis door Marokko from Osseforth Opleidingen on Vimeo.

Schrijf je in voor een vrijblijvende proefles
motorreis - Osseforth Opleidingen | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2014

Deze website maakt gebruikt van cookies voor het verbeteren van de gebruikerservaring

Cookies toestaanMeer informatie over de cookiewetgeving